Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Hey laleczki kochane bylam dzis na kontrolnej wizycie :-) lekarz widzi ogromna poprawe ale dalej mam brac tabletki i mam przyjsc dopiero 24 marca :-):-):-)
Nie bardzo wiem, co u Ciebie bylo nie-tak, zastanawiam sie tez dlaczego wizyte masz dopiero za ponad miesiac? BuziakPiosenka piękna a ja złapałam dołek. Wiecie mam już dość...pomału tracę nadzieje. Moje szczęście było tak blisko ale je straciłam. Jest mi smutno i źle.
Ciągle czekam na @ ale dziś już szyjka otwarta czyli zacznie się lada moment.:-(

Kaprycha
Bede informowac na biezaco.
Wiecie jaka jestem - zawsze sie edukuje zanim podejme decyzje, wiec wszystko juz wiem co i jak. Od strony finansowej mam spoko, bo zabieg robie w Danii i tutaj mam darmowe 3-4 podejscia. Wiec luz psychiczny.
Chce za pierwszym podejsciem miec polnaturalny zabieg, z mozliwie mala interwencja hormonalna. Stymulacje zaczyna sie okolo 5 dc przez 2 tygodnie. Robisz sobie sama zastrzyki w brzuszek. Pozniej normalnie po okolo 10-12 dniach masz wywolywana owulke, robia Ci punkcje (to jest najgorsze) w celu pobrania komorek. Pozniej zaplodnienie pozaustrojowe okolo 3 dni srednio, i po tym czasem mam nadzieje zarodek jest umieszczany w macicy.
Od momentu ropoczecia stymulacji do testu ciazowego uplywa max 1.5 miesiaca wiec jest spoko![]()
Zawsze mi sie wydawalo, ze proces przygotowan do In Vitro trwa o wiele dluzej niz niecale 2 miesiace ( minimum 6 myslalam). Super, ze mozna sie z przygotowaniami tak szybko uporac
Kurka, widze ze sluzba zdrowia w Danii jest swietna, bez porownania do tej tu w UK. Czemu nie wyjechalam do Danii?????????
Kaprycha po prostu wpadam na miniutkę dwie i to wszystko, nawet dokładnie nie czytam. Mąż ma z tego pożytek bo dostaje obiadki 2 daniowe + świerze ciasto, mam więcej czasu dla siebie, swoich robutek ręcznych, no i mam psa (jamnika) po wypadku więc czasami wymaga 3więcej uwagi.
Teraz uciekam bo M się do mnie dobiera:-) Sorki za błędy![]()

Powiedzialam mu, ze jak zafasolkujemy to wszystko sie zmieni i bedzie mogl jesc to co przygotuje dla malenstwa, wiec sie chlopak stara- hihihi. Tez zartuje oczywiscie :-) Witam! nie było mnie na forum 2 dni i mam 30 stron do czytania!
jestem już po 10 więc, żeby nie zapomnieć odpiszę na część.
Kaprycha - wstrętne to babsko, spróbuj u innego lekarza, może będzie bardziej ludzki od tej kreatury
zabieram się dalej za czytanie

Wszytko przez to, że ten cykl jest strasznie długi. Wolę zdecydowanie cykle 26 dniowe wtedy częściej można się starać. Czekam na @ bo chcę zacząć kurację clo i dlatego się tak niecierpliwie.Oj bidulko :-( Bardzo mi przykro, ze jest Ci tak ciezko.
Ja mam tak jak w tej piosence boje sie ze za dlugo czekalismy (ja mam 28 lat) Piekna piosenka wzruszylam sie bardzo