lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
a co masz problem z pekaniem pecherzykow ? bo jelsi nie to absolutnie pregnyl nie potrzebny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wlasnie nie mam, wogole to chyba jeszcze mi sie cykl bezowulacyjny nie trafil..... zawsze mam owu i zawsze pecherzyki pekaja... gin powiedzial ze m oge miec problem z cialkiem zoltym ze moze jest nie rozwiniete na tyle zeby sie zarodek zagniezdzil ( czy cos takiego)......a co masz problem z pekaniem pecherzykow ? bo jelsi nie to absolutnie pregnyl nie potrzebny

Pajka
Jak z 1.5 do 10......w jednym cyklu przed owu mialas 1.5 a drugim cyklu 10 ?
Pamietaj ze endo sa jak pecherzyki....zaraz po @ jest bardzo male i stopniowo rosnie do owu
Nigdy nie slyszalam....zmienilabym ginaPregnyl na cialko zolteNigdy nie slyszalam....zmienilabym gina
Pecherzyki Ci rosna - wiec clo tez nie powinnas brac bo nie trzeba sie faszerowac lekami gdy nie ma przeciwskazan. ponadto zwieksza sie ryzyko ciazy mnogiej
Jak masz cos z faza lutealna to trza Ci progesteronu dostarczyc....

Pajka
To faktycznie Ci ladnie ursolo. Tylko sie cieszyc...rzadko sie to zdarza...
a u mnie zawsze z endo był problem. A czy jest moze jakis preparat ziołowy na endo? Czy tylko wino i ryby? Wia nie cierpie bo po jednej lampce mam juz migreny ;-)a ryb no cóż nie jestem zwolennikiem. Nie moge jesc orzechow (bo tez zalecają) bo łamię na nich zęby - zbyt drogi interes dla mnie 
Z fazą lutealna chyba tez mam wszystko wporządku, zawsze mam między 14- 16 fl....
Chyba zmienie gina......![]()