Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co z tym pęcherzykiem w 13dc?? od pary dni mnie brzuch na @ boli,wziełam Luteine bo w piatem musze iśc do gin.na biocenoze pochwy, mam nadzieje że wstrzymam do tego czasu @Nemezja - moze masz bezowulacyjny....
witajcie dziewczyny - widze, ze dyskutujecie o clo i pregnylu...
ja w tym cyklu mialam clo i robilam zastrzyk z pregnylu pomimo, ze ostatnio bez clo byla owu... moj M ma slaba armie wiec jest nam trudniej ( tez dostal clo i jeszcze cos - w tej chwili nie pamietam) mysle, ze clo i pregnyl nawet jak nie sa konieczne to nie zaszkodza tylko oczywiscie trzeba cykl monitorowac. Ja we wtorek ide zobaczyc czy jajo peklo zeby moc zaczac brac duphaston. endo tez chyba to byl 13dc bylo ladne bo 10 mm...
choc nie wierze, ze sie uda to mala nadzieje wciaz mam... bo to juz wlasnie minal rok jak sie staramy z lekarzem a poltorej wogole...
a jak widzicie na wykresie temperatury to nie wiadomo o co chodzi... ja juz prawie chyba na pewno jestem po owu a tam nic nie wykryto - tempka mi wariuje...
a co z tym pęcherzykiem w 13dc?? od pary dni mnie brzuch na @ boli,wziełam Luteine bo w piatem musze iśc do gin.na biocenoze pochwy, mam nadzieje że wstrzymam do tego czasu @
i do dzieła wio 
mi zawsze pękały,no teraz się zmartwiłam :-( ale jakby nie pękł to chyba by mnie jajniki bolały??a mnie po tej niby owulce 2-dni później, brzuch już na @ bolał :-( ale Wam smęcęKochana to , ze mialas pecherzyk nie mowi o tym, ze on pękł! trza by było isc na montoring, zeby zobaczyc
A może przez stres mi ta temp.wariuje,mam stress przed hsg 
mi zawsze pękały,no teraz się zmartwiłam :-( ale jakby nie pękł to chyba by mnie jajniki bolały??a mnie po tej niby owulce 2-dni później, brzuch już na @ bolał :-( ale Wam smęcęA może przez stres mi ta temp.wariuje,mam stress przed hsg
![]()