lopop
Szczęśliwa mamusia
serce sie kraje że takie maleństwo musi juz tak cierpiećPrawda,tym bardziej wiem ze po tej operacji bedzie lepiej i syniu nie bedzie sie tak meczyc,i moge wiecej zniesc dla jego zdrowia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
serce sie kraje że takie maleństwo musi juz tak cierpiećPrawda,tym bardziej wiem ze po tej operacji bedzie lepiej i syniu nie bedzie sie tak meczyc,i moge wiecej zniesc dla jego zdrowia.
serce sie kraje że takie maleństwo musi juz tak cierpieć
wiesz ja to pewnie bym po udanej operacji wyła jak bóbr pewnie też łezki uronisz?oj tak i łzy same spływają po policzkach,takie małe a takie problemy ze zdrowiem![]()
wiesz ja to pewnie bym po udanej operacji wyła jak bóbr pewnie też łezki uronisz?
przepraszam ze tak zniknęłam ale musiałam siostrze zrobić kurczaczka faszerowanego bo jutro wyprawia rocznice ślubu IJa na samą mysl o operacji płacze,oj to bedzie szczesliwy dzien jak sie uda operacja tez bede wyła jak bóbr,ja to jestem taki płaczek.
przepraszam ze tak zniknęłam ale musiałam siostrze zrobić kurczaczka faszerowanego bo jutro wyprawia rocznice ślubu I
dobranoc pewnie już słodko śpicie z synkiem![]()
również życzę miłego dnia tym bardzie że super pogoda dzisiaj jestHejka.
Bartus sie przebudził o 23 i szalał z 20 min i potem lulał.Ja jestem sama mojego M jeszcze niema 15 bedzie juz sie doczekac nie moge.
Buziaczki i dobrego dnia zycze![]()
Ja na samą mysl o operacji płacze,oj to bedzie szczesliwy dzien jak sie uda operacja tez bede wyła jak bóbr,ja to jestem taki płaczek.