reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

starania się - watpliwości..

Hej!-Nie mówiłam-Ranny ptaszek ze mnie ;)
Jakies horrory mi sie snią..a poxniej juz usnąć nie mogłam...Przyszłam tu, bo meżuś ..(oczywiste, jak wiekszosc normalnych ;D)..śpi.
Fajnie Dodka, ze tak miło!-(moez będzie owocny??)..a miałysmy o tym nie myślec ;)
Ja tez weekend uwazam za b. udany. Super jedzonko, super towarzystwo. Pojeździłam sobie na skuterku wodnym- extra-POlecam!!Dziś chce powtórzyć ten dzionek :D..skończę kawkę..może moje KOchanie sie obudzi..to jeszcze wróce do łóżeczka potulac sie ::)

Pozdrawiam! Dalej..-udanego majowego- na maxa!!!!!!!!!!!

reklama
Dorka zazdroszczę rozrywek 8) ale u nas też miło-byliśmy nad morzem mamy nareszcię chwilę dla znajomych i siebie na spokojnie:) mamy zamiar jeszcze poszaleć póki wolne:) życze super pogody dziewczynki

Ja właśnie wróciłam z pracy i szykuję się do wyjazdu tzn. muszę nakarmić psy, posprzątać co nieco i spakować parę rzeczy :D Jedziemy na wieś do znajomych, wracamy jutro wieczorkiem :) Dziś pewnie będziemy grillować, a jutro jak pogoda dopisze może uda mi się troszkę opalić :) Zabieramy ze sobą nasze psiaki i strasznie się z tego powodu cieszę - wyhasają się po ogrodzie za wszystkie czasy ;D
Na razie jest cudnie - słońce przygrzewa ostro ;D

Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku ;D

No pięknie... to wypoczywajcie dziewczyny zdrowo i wesoło ;D
Eh... też bym sobie wyjechała gdzieś, oh gdyby to były już wakacje to na urlop pojechalibyśmy wkońcu (jednak) do Grecji :) a narazie mogę sobie pomarzyć o jakim kolwiek wyjeździe :(
No ale nie narzekam, bo teraz też baardzo mile spędzam czas ;D Ale wyjazd to zawsze coś innego... nowego :) no ale ja się cieszę tym co mam ;D
A więc wszystkim życzę pogody ducha i na polq ;D Dziewczyny i nie zapominajcie troszkę "popracować" nad sadzoneczką ;D ;D ;D
Całuchy :)

Ach..Izabelko-to ja Ci morza zazdroszcze!!! :-[Uwielbiam klimat morski..szum fal...Jej..JA CHCE WAKACJI!!.."FASOLECZKI"!!..i spełnienia wszystkich marzeń ;D ;D-tego Wam równiez życzę!
całuski rybenki i DOBRANOC!

Hej!

to znowu ja, zrobiłam przerwę od kompa, ale już wracam, za długo bez BB nie wytrzymuję ;) Zazdroszczę Wam wypoczynku i wycieczek, ja mam przymusowe leżenie w domu i już zaczynam dostawać głupawki ::) :mad: ;D Dobrze, że mam balkon, bo inaczej całkiem bym ześwirowała.
Margolis, nie załamuj się, w końcu doczekasz się dzidziusia. Trzymaj się cieplutko!
Izabelka, ja też jestem nauczycielką, nawet nie wiedziałam, że już tak mało dni zostało do wakacji. dzięki za wyliczenie ;)

dziewczynki, wszystkie w końcu doczekamy się malenstw :)
:D pa

Dziewczyny mam nadzieję że ten długi weekend sprawił że wypoczęłyście ale też nie leniuchowałyście za bardzo ;)
No ja spędziłam go cudownie ;D Propo wakacji to ja będę miała najwcześniej koło połowy lipca :( po egzaminach :( buuu :( na samą myśl ciarki po mnie "przechodzą" ... narazie średno loozik... :) nie jest źle ;D

Kobietki chciałam Wam serdecznie i meeeegaśnie mocno podziękować za każde ciepłe słowo, za każdą radę, pocieszenie, uświadomienie... :-*
Zdecydowałam jakiś czas nie zaglądać na BB... to jakby koło ratunkowe... żeby nie myśleć aż tyle o upragnionym dzidziaczku ...
Za dużo smutku niedawno mnie paraliżowało... A ja chcę nie myśleć o tym że pragnę być mamusią :) Będzie mi Was ogromnie brakowało i nie mam pojęcia jak długo wytrzymam bez BB... ale wiem że mnie zrozumieci :) No w każdym bądź razie cały czas trzymam za Was piąstki i modlę się, żeby nam się udało szybciutko :) Życzę wszystkiego najpiękniejszego ;D
I zafasolkujcie szybciutko drogie panie ;D Moc całusków... nie zapominajcie o mnie :) Eh... tak mi smutno jakoś na serduszku, bo w jakimś sensie żegnam się z Wami i choć wiem że wrócę to jakoś mi tak badzo ciężko... :(
Dziewczyny jesteście wszystkie wspaniałe i kochane... ja wiem że już wkrótce wszystkie będziemy szczęśliwymi mamusiami ;D Całuski :-* I jeszcze raz ślicznie dziękuję za wszystko całuski :-*

reklama
Vitall - Doda- trzymam kciukasy. Trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie i nie martw się bardzo. Będzie dobrze. czekam na wiadomość o zafasolkowaniu ;) nie zapominaj o nas:)
Całuski

Do góry