reklama
jadę na weekend do babci w lubelskie a potem do Zakopanego na kilka dni - buziaki dla Ciebie
kończyłąm nadrabiac i zmykam do koleżanki - proszę nie piszcie tyle![]()
Zaraz się pochwalę :-)
Andzia nie wiem jak Ty jesteś w stanie wszystkich przeczytać i wszystkim odpisać :-)
Kochane @ brak tak więc jutro kupie test i w sobote z rana testuje,bo to juz duze opóżnienieMam nadzieje ze bedzie pozytywny,no ale jeszcze wole sie nie cieszyc zeby nie zapeszac
Buziaczki dla wszystkich laseczek
;-)
Trzymam kciuki !!!
Ja dziś przez ten upał nie poszłam do pracy. Pojechałam do sklepu i kupiłam mega wielki parasol zeby jakos wytrzymac na tarasie.
A wieczorkiem zjedlismy wielkie lody na ochłodzenie.
Jak jutro tez tak będzie to się zastrzelę chyba. Nienawidzę takich upałów.
A ja uwielbiam takie ciepełko-najchętniej walnęłabym się gdzieś na słonku :-)
Wiecie jaka wichura wczoraj była we Wrocławiu i w dolnośląskiem ?
Mój mąż wracał z Wawy z delegacji i jak był w okolicach Sycowa i jechał tak jakby między lasem-drzewa tzn gałęzie łamały się jak zapałki i fruwały na chybił trafił nad autami ......
Mówił, że tak się bał, że kierował skulony (jakby to coś miało dać,,, no ale to już taki odruch).
Dopiero jak minął las to auta na polu zaczęły się zatrzymywać na awaryjnych i czekali aż to przejdzie, bo strach było dalej jechać....
Powiedział, że jakbym z nim jechała tym autem to bym urodziła :-)
niestety ale czy pracodawcy w polsce nie umieją rozrozniac co kto robi.. informatyk to informatyk a nie osoba co robi wszystko.. wyklada towar, sprzedaje go, obsluguje klientow.. i jeszcze nie wiadomo co..
Oni wiedzą , że jak napiszą prawdę to nikt nie wyśle do nich CV i dlatego tak oszukują-w ogłoszeniu co innego a rzeczywistość zupełnie inna....
Oto przykładowe ciuszki dla mojej Malwinki :-)
Załączniki
-
687090273.jpg21,8 KB · Wyświetleń: 37
-
687193871.jpg16,8 KB · Wyświetleń: 31
-
bananowy_koniki_spioch___[1].jpg23,8 KB · Wyświetleń: 36
-
P1050057.jpg27,8 KB · Wyświetleń: 34
-
P1050059.jpg25,6 KB · Wyświetleń: 48
-
spioch_pistacjowy_piesek[1].jpg23,9 KB · Wyświetleń: 36
-
rozowy_misio_fala.jpg35,1 KB · Wyświetleń: 30
-
spioch_rozowe_kaczusie.jpg23,2 KB · Wyświetleń: 31
-
3cz_paskif.jpg67 KB · Wyświetleń: 37
-
3cz_serd_ziel.jpg22,7 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Cześć laski;-)
Ja dzis o dziwo wcześniej, ale musiałam odprawić męża , bo pojechał na Sunrise i nie będzie go do niedzieli :-( także mam samotny weekend....
A pozatym, czekam na wieści o zajączka , madzi84 no i wielmożnej Hanki !!!
OLICA piękne ciuszki dla Malwinki
widzę że zaczynasz w zakupowy szał wpadać
i dobrze najwyższy czas sobie poszaleć:-)
Wstawać śpiochy!!!!!!
Ja dzis o dziwo wcześniej, ale musiałam odprawić męża , bo pojechał na Sunrise i nie będzie go do niedzieli :-( także mam samotny weekend....
OLICA piękne ciuszki dla Malwinki

Wstawać śpiochy!!!!!!

gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witam, sie z rana - oczywiscie z kaffka:-):-) u nas w nocy tez fruwalo ale nie az tak strasznie jak we wrocku...na szczescie ale pranie z balkonu sciagalam o 2.30 w nocy...
Cześć laski;-)
Wstawać śpiochy!!!!!!![]()
No właśnie WSTAWAĆ !!!!

Cześć Dziewczyny - u nas chyba w nocy też coś było bo widzę, że są powyciągane z gniazdek wtyczki od TV i dekodera, ale ja spałam i nic nie wiem

Witam się Gosiu i Marzenixx
i Olica
zaraz zmykam do ogródka trochę chwastów powyrywać bo juz wczoraj M na mnie nakrzyczał, że nic nie robię na tym urlopie tylko siedzę przed komputerem - co jest nieprawdą ale...
a potem jak się zrobi upał to nie będę siedzieć na dworze

już sprawdziłam jednak jest wysoko i otwarta na owukochana tak jest u mnie trzeba wyczuc jak jest przy @ u siebie i tak bedzie na owulke tak na moje

Loree - ja gdybym tylko czytała to by poszło krócej ale ja jeszcze odpowiadam i to trwa dłużej - po weekendzie jednak myślę, że nie dam rady nadrobić - albo zrobię jak Lilu - przeczytam i nie będę cytować albo poproszę o to strezczenie - zależy ile naprodukujecie stronAndzia Ty jak masz do nadrobienia tyle stron to może poproś o jakieś streszczenie? Przecież nie ma sensu siedzieć cały dzień i nadrabiac zaległości. Nikt tu nie będzie miała pretensji, że czegos nie doczytałaś.

słodkie są ciuszki dla takich maluchów - super:-)Oto przykładowe ciuszki dla mojej Malwinki :-)
Witam się Gosiu i Marzenixx

zaraz zmykam do ogródka trochę chwastów powyrywać bo juz wczoraj M na mnie nakrzyczał, że nic nie robię na tym urlopie tylko siedzę przed komputerem - co jest nieprawdą ale...

a potem jak się zrobi upał to nie będę siedzieć na dworze

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
witajcie dziewczeta;-)
No ja kawki sie napije ale musze isc po nia do sklepu heh a tak mi sie nie chce....
No ja kawki sie napije ale musze isc po nia do sklepu heh a tak mi sie nie chce....
Betka85
Fanka BB :)
Dzień dobry babeczki

jak się czujesz kochana??

Dżeni kochana napisz mi proszę jak już będziesz miała ten łańcuszek w rekach jakie masz wrażenia i czy sie opłaca u niego kupowacja własnie zakupiłam u tego goscia łancuszek,w tym tygodniu....zobaczymy ja dotrze do dam znac......i przy okazji,takiego bym nie kupowała-miałam taki i szybko pekał ma fajny ale i dziwny splat....

jak się czujesz kochana??
cześc Gosiu ja też sobie zaraz zrobie kawkęWitam, sie z rana - oczywiscie z kaffka:-):-) u nas w nocy tez fruwalo ale nie az tak strasznie jak we wrocku...na szczescie ale pranie z balkonu sciagalam o 2.30 w nocy...
czesć Andziu jak to nic nie robisz a to nadrabianie na BB to ciężka harówkaCześć Dziewczyny

Haszitka
może kiedyś...
Dziewczyny zrobiło mi się tak bardzo smutno jak usłyszałam w wiadomościach, że przez burze w Łudzkiem zgineła 24 letnia kobieta w ciąży:-(
Chwasty, kochana, ja miałam tak ogród zarośnięty, że sałaty nie było widać
Jak wpadłam przed południem w środę do ogrodu to do domu przyszłam około 15-stej po południu. Prawie 5 godzin tam spędziłam a towarzyszył mi tylko pies (ogród jest za stodołą a obok tylko szczere pola poza sąsiadem jakieś 200m dalej ma chatkę ale nic nie widać i słychać bo zamiast ogrodzenia ma tylko wysoki mur) ale zrobiłam prawie wszystko, bo została mi tylko sprawa truskawek a to bardzo ciężko, bo krzaczków jest od za******* i ciut ciut a trzeba poobcinac pędy i zostawic tylko pierwszą flance od głównego krzaka i zchakac wszystko.
a potem jak się zrobi upał to nie będę siedzieć na dworze![]()
Chwasty, kochana, ja miałam tak ogród zarośnięty, że sałaty nie było widać

reklama
Podziel się: