agu77
Fanka BB :)
Oj długo, wszystko się tam musi przystosowaćA wiesz może jak długo mogę mieć takie uczucie jakbym zaraz miała dostać okres?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj długo, wszystko się tam musi przystosowaćA wiesz może jak długo mogę mieć takie uczucie jakbym zaraz miała dostać okres?![]()
Trochę mnie uspokoiłasOj długo, wszystko się tam musi przystosowaćja zaraz zaczynam drugi trymestr i niekiedy dalej tak się czuję.
Jeszcze na etapie starań brałam vitaminer prenatal, lekarz kazał mi zmienić na pueria uno, więc zmieniłam i biorę do tej poryTrochę mnie uspokoiłasa od początku ciąży brałaś jakieś witaminy czy tylko kwas foliowy?
![]()
Ja na razie biorę tylko kwas foliowy, a lekarza mam za 2 tyg i się zastanawiam czy zacząć już brać coś więcejJeszcze na etapie starań brałam vitaminer prenatal, lekarz kazał mi zmienić na pueria uno, więc zmieniłam i biorę do tej pory![]()
Pueria albo pregna nie powinny zaszkodzić, dużo dziewczyn bierze je już w okresie starań. Ale możesz też zaczekać do wizyty i zobaczyć co poleci lekarzJa na razie biorę tylko kwas foliowy, a lekarza mam za 2 tyg i się zastanawiam czy zacząć już brać coś więcej![]()
Hej. Mam takie pytanko.W piątek (04.08) zrobiłam badania HCG beta i wyszło 72.86 a dzisiaj (09.08) wyszło mi 2208 . Czy to dobrze? Nie za dużo urosło, minęło tylko 5 dniOj długo, wszystko się tam musi przystosowaćja zaraz zaczynam drugi trymestr i niekiedy dalej tak się czuję.
Wpisz w kalkulator hcg w internecie i pokaże czy przyrost ok. Kiedy masz lekarza?Hej. Mam takie pytanko.W piątek (04.08) zrobiłam badania HCG beta i wyszło 72.86 a dzisiaj (09.08) wyszło mi 2208 . Czy to dobrze? Nie za dużo urosło, minęło tylko 5 dni
Cytat
Przyrost bada sie po 48 godzinach żeby sprawdzić czy jest prawidłowy. Ta beta początkowo bardzo szybko rośnie, ja miałam po 2 dniach przyrost 432% a ty zbadałaś jeszcze późnejHej. Mam takie pytanko.W piątek (04.08) zrobiłam badania HCG beta i wyszło 72.86 a dzisiaj (09.08) wyszło mi 2208 . Czy to dobrze? Nie za dużo urosło, minęło tylko 5 dni
Cytat
W poniedziałekWpisz w kalkulator hcg w internecie i pokaże czy przyrost ok. Kiedy masz lekarza?
No to na spokojnie, wszystkiego się dowiesz.W poniedziałek