reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

Od rana jestem placzkiem chodzacym i już dziś na pewno nie wejdę na fb, bo każda ale to każda koleżanka, wstawia zdj że swoimi bombelkami podpisane jak sa Szczeliwa a ja odrazu becze.... Koszmarny ten dzień dziś... [emoji58]
Wiem co czujesz. Też czasami tak reaguje. Placzliwa nie jestem ale czasami myślę tak "wszystkie mają A ja nie mogę, gdzie jest sprawiedliwosc" ale później schodzę na ziemię i mówię im się udało to w końcu i mi się udać musi.

Głowa do góry kochana Może na dniach się okaże że jesteś w ciąży i będziesz taka sama szczęśliwa jak teraz te wszystkie koleżanki które wstawiaja zdjęcia ze swoimi szkrabami i piszą jakie są szczęśliwe.

Myśl pozytywnie i będzie dobrze Zobaczysz. Musi być dobrze. Nie możemy się poddać.

reklama
No właśnie dziewczyny ! myślcie pozytywnie ! mi się udało po 2 latach i 2 poronieniach , więc na każdego przyjdzie pora , a ja liczę że od jutra zaczniecie wrzucać testy z 2 kreseczkami :D

No już trochę mi przeszło włączyłam internet i czytam Was to odrazu mi leoiej
No właśnie dziewczyny ! myślcie pozytywnie ! mi się udało po 2 latach i 2 poronieniach , więc na każdego przyjdzie pora , a ja liczę że od jutra zaczniecie wrzucać testy z 2 kreseczkami :D

Mnie tak korci z testem ale nie robię bo jeszcze może być za wcześnie. Dzisiaj dopiero 29dc.

Najgorsze jest to że nie mam żadnych objawów przy zbliżającym się okresie i nie wiem czy się zbliża czy nie i ogólnie kiedy zawita i czy wogule zawita.

Mnie tak korci z testem ale nie robię bo jeszcze może być za wcześnie. Dzisiaj dopiero 29dc.

Najgorsze jest to że nie mam żadnych objawów przy zbliżającym się okresie i nie wiem czy się zbliża czy nie i ogólnie kiedy zawita i czy wogule zawita.

Masz regularnie miesiączki ?

Nie mam regularnych właśnie. Dlatego mimo że miałam plamienie 14dc i mogło to oznaczać owu bo zagniezdzenie raczej nie to i tak dzisiaj by było 15 dpo ale z testowaniem się wstrzymuje.

Nie nie kochana. Jutro mam 30dc i poczekam ewentualnie do 2 czerwca czyli za tydzień. Wcześniej nie robię aby się nie rozczarować.

aż tyle wytrzymasz ? ja bym nie dała rady przy regularnym @ chyba że normalnie masz po 34 dni ale jak masz co 28 to bym nie dała rady ;)

reklama
Kochana ja mam nieregularny okres. W grudniu dostałam na 36dc w styczniu na 31dc w lutym na 30dc w marcu na 34dc A w kwietniu na 38dc teraz nie wiem kiedy ma być termin mojej miesiączki. Dlatego muszę czekać aż do 4-5 dc i jeśli nie będzie @ to będę testować. Ale jeszcze góra tydzień muszę wytrzymać.

Do góry