reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Hej dziewczyny mam pytanie jestem w 15 dc i czuje ze chyba pecherz przeziebilam bo boli i niewiem co zrobic bo jesli sie udalo to mysle ze i tak jestem przed ewentualnym zagniezdzeniem ale niewiem czy moge wziasc neofuragine bo podobno nie mozna stosowac we wczesniej ciazy i mam dylemat czy w tym momencie jeszcze moge wziasc czy to ryzykowne? Pomocy
Fado123
Tak wystarczyAle jeśli się nie ma tej mutacji to wystarczy zwykły?
młoda1994
No to dobrze.Tak wystarczy
adzik
Mam nadzieję że u Ciebie zwiastuje coś dobregoWy chociaż wiecie co to jest ból jajników i co mogą powodować.
Ja mam pierwszy raz ból jajników w tym cyklu od kilkunastu lat.
W tym cyklu mam bardzo dużo rzeczy których wcześniej nie miałam ani razu.
młoda1994
Nawet nie wiesz jak bym bardzo chciała.Mam nadzieję że u Ciebie zwiastuje coś dobrego
Mam nadzieję że się udało. Ale większa nadzieję będę miała jak wstaje 39dc i nie będzie @ i zrobię test i pokaże mi dwie piękne kreski.
Mamcia_86
Wierzę, że to zapowiedź czegoś dobregoWy chociaż wiecie co to jest ból jajników i co mogą powodować.
Ja mam pierwszy raz ból jajników w tym cyklu od kilkunastu lat.
W tym cyklu mam bardzo dużo rzeczy których wcześniej nie miałam ani razu.

Lilianaa
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny! Dzisiaj środa, @ nadal brak a temp 37.05... mam takiego stracha że nie odwazylam się zrobić testu. Boję się że zobaczę 1 kreskę. Brzuch mnie lekko pobolewa od czasu do czasu. Czasami coś zakłuje. Ciagle mam to wrazenie mokrości, że @ już przyszła. Idę do łazienki a tam nic. Może po prostu wszystko się przesunelo ? 
reklama