• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no biedny, biedny... ale tak jak wspominałam... życie to nie je bajka!!! bajka bedzie jak już bedzie dzidzia!!!;-)

a wtedy....będą nie przespane noce...:-D:-Dale każda z nas tego by chciała....mimo wszystko...

ciekawe... czy sie bardzo opiera... bo mój troszkę... chyba zmeczony jest już tymi moimi fiksami!!!:yes:
Chyba czas juz powoli zmykać do domku... Buziale i do juterka!!!

mój narazie jeszcze się nie opiera..hihihihiiii....ale niestety faceci nie rozumieją naszej determinacji...oni trochę inaczej na to patrzą!:tak:

jagodka
wszystko jest możliwe! więc teraz nie przegapcie przytulanek!:-)
z tego co pamiętam to chyba eijf miała raz owu w 11dc także sama widzisz róznie to bywa

jagodka
wszystko jest możliwe! więc teraz nie przegapcie przytulanek!:-)
z tego co pamiętam to chyba eijf miała raz owu w 11dc także sama widzisz róznie to bywa

kurcze az sama jestem zszokowna...sprawdziłam nawet śluz,jest przezroczysty i ciągnie się...:szok: nie przegapimy,bo ja po tych moich hormonach mam chcicę:-D:-D:-D:-D.....i od wczoraj molestuje mojego ł....hmmm...ciekawe....

reklama
ale się uśmiałam z tej chcicy:-D ja z kolei mam teraz odwrotnie, w ogóle mi się nie chce, a kiedyś to ho ho już lepiej nic nie mówię heheh:-) także działajcie tam i oby owocnie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry