reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no biedny, biedny... ale tak jak wspominałam... życie to nie je bajka!!! bajka bedzie jak już bedzie dzidzia!!!;-)

a wtedy....będą nie przespane noce...:-D:-Dale każda z nas tego by chciała....mimo wszystko...

ciekawe... czy sie bardzo opiera... bo mój troszkę... chyba zmeczony jest już tymi moimi fiksami!!!:yes:
Chyba czas juz powoli zmykać do domku... Buziale i do juterka!!!

mój narazie jeszcze się nie opiera..hihihihiiii....ale niestety faceci nie rozumieją naszej determinacji...oni trochę inaczej na to patrzą!:tak:

jagodka
wszystko jest możliwe! więc teraz nie przegapcie przytulanek!:-)
z tego co pamiętam to chyba eijf miała raz owu w 11dc także sama widzisz róznie to bywa

jagodka
wszystko jest możliwe! więc teraz nie przegapcie przytulanek!:-)
z tego co pamiętam to chyba eijf miała raz owu w 11dc także sama widzisz róznie to bywa

kurcze az sama jestem zszokowna...sprawdziłam nawet śluz,jest przezroczysty i ciągnie się...:szok: nie przegapimy,bo ja po tych moich hormonach mam chcicę:-D:-D:-D:-D.....i od wczoraj molestuje mojego ł....hmmm...ciekawe....

reklama
ale się uśmiałam z tej chcicy:-D ja z kolei mam teraz odwrotnie, w ogóle mi się nie chce, a kiedyś to ho ho już lepiej nic nie mówię heheh:-) także działajcie tam i oby owocnie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry