reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wisienko, martilla, czuję u Was fasolki :tak:
ja niestety miałam dzisiaj kolejny spadek tempki, więc przygotowuję się na @, chociaż na razie jej nie ma a to już 15 dpo :szok: raz w życiu tylko miałam 14-dniową fazę lutealną, więc dzisiaj jest mój ostatni dzień spodziewanej @... Może nie przyjdzie, jeszcze nie tracę nadziei...:cool2: mierzyłam dzisiaj wcześniej niż zwykle, więc może dlatego aż tak mi spadła, nie wiem... podbrzusze już w sumie nie ćmi, za to jajnik kłuje.
W szoku jestem, że jeszcze nie ma @, byłam pewna, że dostanę wczoraj :szok:
czy to możliwe, żeby tempka spadała jeśli byłaby ciąża? już w sumie nie wiem co o tym myśleć.

reklama
emilchen
wiesz ja się nie znam aż tak na tych tempkach, moze zaczekaj aż przyjdą inne dziewczyny i się wypowiedzą? @ nie ma to jest nadzieja, trzymam kciuki!!!:-)

a ja idę coś zjeść, ciągle bym coś jadła... ech odbije to się na mojej wadze oj odbije...chyba zamknę lodówke na kłódke;-)

emilchen przecież tempka Ci nie spadła nawet w poblize lini. A o ile wczesniej mierzyłaś dzis tempkę???

U mnie nic nowego. Nadal żadnych objawów na @. Zobaczymy co bedzie jutro. Na razie zauważyłam trochę kremowego, białego sluzu. Nie mam pojęcia co on oznacza...Na szczęście kaszel przeszedł. Katar też prawie się skonczył. Leżenie w ciepłym łóżeczku pomaga:)

udalo mi sie kupic ten bobo test o czulosci 10. Zrobie jutro z rana. To bedzie 4 dni przed spodziewana @... Pisza na nim ze wykrywa 2-3 dniowa ciaze...:eek:

czesc dziewczyny ja tylko na chwilke wpadam poinformowac, ze czuje cala soba, ze @ sie zbliza takze juz nie robie sobie zadnych nadziei, podnerwiona jestem tak, ze bym powystrzelala wszystkich:no: dobrze przynajmniej, ze jesli @ przylezie to pewnie w piatek wiec pierwsze dni spedze sobie w domku, a nie w pracy:no:
Niestety, ale ja po sobie zawsze widze jak @ ma przylezc bo mam tak charakterystyczne objawy, ze sie tego nie da pomylic z niczym innym:no:
A za reszte nadal trzymam kciuki:tak:

Witam wszystkich!

Wiem miałam do was nie zaglądać aż do @, co by się nie nakręcać i nie myśleć, ale byłam ciekawa co tam u was czy ktoś po za agapas i dorką zafasolkował???

U mnie 21dc. i mam nadzieję......... wiecie jaką w końcy to już 9 cykl starań więc już czas!!!

udalo mi sie kupic ten bobo test o czulosci 10. Zrobie jutro z rana. To bedzie 4 dni przed spodziewana @... Pisza na nim ze wykrywa 2-3 dniowa ciaze...:eek:

Może watro poczekać do terminu oczekinajej @, bo mi raz ten właśnie test wyszedł pozytywnie a potem dostałam:-(. Czasem nie warto niczego przyspieszać, ale zrobisz jak uznasz za stosowne!!!

A ja juz nie wiem sama...Nie mam zadnych objawów. Trochę mam jakby ciężkie podbrzusze... Ale mnie nie boli. Nerwowa też nie jestem. Powrocił mój spokój:) Co ma być to będie. Już i tak niczego nie zmienie...

kiciq nie trać jeszcze nadziei. Może sie mile zaskoczysz:) Ja nadal trzymam za Ciebie kciuki:)
agast trzymam kciuki:) Daj znać rano jaki wynik:) Mam nadzieję, że zobaczysz 2 kreski:)
emilchen gdzie zniknęłas?

no to zobaczymy, co to wszytko znaczy... kurde nadal mnie boli w dole brzucha, koło jajnika... i jakoś lędźwia jeszcze (tył pleców):zawstydzona/y:

Ja tez tak dzisiaj mam az sobie pomyslalam ze moze owu:szok: ale sluzu nie ma to chyba nie:sorry:

Super, a my sie staramy miesiącami i lezymi z nogami na suficie :wściekła/y:

Powiem Wam ze normalnie wszystkimi zmysłami czuje ze jestem w ciąży :rolleyes:

Trzymam kciuki za Was wszystkie niech ta @ nie przychodzi wogole;-)

Emma ten lek to Berotec myslalam ze nazwa u nas to Barotex ale widocznie cos pokrecilam:zawstydzona/y: jego glowny skladnik to fenoterol i podawany jest przy astmie lub chronicznym zapaleniu pluc ja go dostawalam w szpitalu od 28 tyg na skurcze:sorry: podobno ma tez takie zastosowanie:sorry: ale o jego skutkach ubocznych nic nie wiem:eek:

reklama
A ja juz nie wiem sama...Nie mam zadnych objawów. Trochę mam jakby ciężkie podbrzusze... Ale mnie nie boli. Nerwowa też nie jestem. Powrocił mój spokój:) Co ma być to będie. Już i tak niczego nie zmienie...

kiciq nie trać jeszcze nadziei. Może sie mile zaskoczysz:) Ja nadal trzymam za Ciebie kciuki:)
agast trzymam kciuki:) Daj znać rano jaki wynik:) Mam nadzieję, że zobaczysz 2 kreski:)
emilchen gdzie zniknęłas?
wisienka jestem jestem :tak: byłam na spacerku. Z każdą chwilą, kiedy nie mam @ moja nadzieja rośnie... nawet mój mąż się trochę nakręcił, chociaż on zawsze jest spokojny. Dzieje się coś wyjatkowego, bo ja nigdy takich faz lutealnych nie miałam - no tylko ten jeden raz. Wiem, że może jeszcze przyjsć @ ale nawet jeśli to i tak wyjątkowy ten cykl, że taka długa lutealna. Dziwne też to, że jakiś tydzień temu bolało mnie dosyć mocno podbrzusze, a potem ten ból mocno zelżał, tak że nie muszę już teraz brać tabletek (nospy), jest mi całkiem wygodnie z moim brzuchem, że tak powiem :cool2: a że jajnik sobie zakłuje to nic, ja się nawet cieszę, bo sobie myślę, pracuj pracuj, żeby fasolka mogła się utrzymać :cool2: wiem, że fiksuję trochę. Pewnie będzie mi trudno, jak się pojawi @, ale teraz już nie jestem w stanie się nie nakręcać. Martwi mnie tylko ta spadająca tempka, no bo jednak spada już od dwóch dni :confused2: no i powiem szczerze, że jak się za bardzo nakręcę, że to ciąża to wtedy przypomina mi się tempka spadająca i trochę schodzę z tych wyżyn optymizmu... moze to i dobrze.
Jeśli @ się nie pojawi to testuję dopiero w piątek. Nie chcę jutro, bo jakoś tak boję się, że znowu będzie negatyw...

wisienko trzymam kciuki, no i za resztę dziewczyn też:happy:

Do góry