reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A ja już sama nie wiem. Z jednej strony próbuję sie nastawić na to, ze nic z tego i że jutro przyjdzie @ ale z drugiej ta tempka znów dziś skoczyła...Jak ja bym chciała zeby ta @ nie przyszła...

reklama
aha wisienko mierzę zazwyczaj od 6.30 do 6.50, w zależności od tego, o której wstaję do pracy, a dzisiaj mierzyłam o 6.10, także niedużo wcześniej ale jednak.

Wisienko Emilchen wcale Wam sie nie dziwie ze sie nakrecacie ja to robie jak Was czytam:tak: zreszta jak tu sie nie nakrecac:rofl2: trzymam mocno kciukasy tak bym chciala zeby Wam sie udalo:-)zeby nam wszystkim wkoncu sie udalo:tak:

emilchen no to jest prawie pół godziny różnicy. Ja na Twoim miejscu jeszcze miałabym dużo nadziei. Jak jutro tempka nie spadnie i nie pojawi się @ to ja chyba oszaleje... No ale nie ma co gdybać. na szczęście dzwoniła kumpela zebym jeszcze jutro poleżała w domku więc mam jeszcze jeden dzień wolny:) Przynajmniej jeśli przyjdzie @ to będę mogła się w spokoju nad soba użalać...

Wisienko Emilchen wcale Wam sie nie dziwie ze sie nakrecacie ja to robie jak Was czytam:tak: zreszta jak tu sie nie nakrecac:rofl2: trzymam mocno kciukasy tak bym chciala zeby Wam sie udalo:-)zeby nam wszystkim wkoncu sie udalo:tak:
Noukie hehe no właśnie jak tu się nie nakręcać ;-) ale obiecajcie mi, ze jeżeli nie wyjdzie, to będziecie mnie pocieszać! :tak:
ja też mam jakiś tam śluz, nie jest go chyba ani więcej ani mniej niż zawsze, tylko jak czasem robi mi się mokro to mam wrażenie, że to @ przylazła...
głupia tempka, dlaczego dzisiaj spadła?? gdyby była wysoko, to chyba już bym świętowała, bo jest już 15 dpo :cool2:

Emilko ja już Ci po cichu gratuluję;) A co do śluzu to ja od kilku dni miałam takie uczucie mokrości. Wczoraj cały czas biegałam do wc, a dziś jakiś inny jest ten śluz. Już nie taki jak woda ale taki biały i nie wiem jak to opisać...kremowy, budyniowaty... Nigdy takiego nie miałam...

Oczywiscie znów oglądam wykresy na ff i mam jszcze większy mętlik w głowie...Wszystko jest mozliwe. Swoje poprzednie wykresy tez obejrzałam z 1000% i porównywałam z bierzącym no i ten jest inny...Jeszcze nigdy przed @ nie miałam tak wysokiej tempki...Ale czy to o czymś świadczy????

No a zapomniałam sie Wam pochwalić, ze mąż jak był dzis rano z psem na spacerze to zerwał dla mnie kwiatki z pola:) Ale mu sie na romantyzm zebrało:)

Ostatnia edycja:
wisienko no oby było czego gratulować... ale nie zapeszajmy.
Mówię Ci, że u Ciebie to coś oznacza :tak: ale by było fajnie, jakby nasze przeczucia się sprawdziły :tak::-D

nooo...super by było:) Szkoda, ze teraz to juz nic od nas nie zależy... Nie ammy już żadnego wpływu na to co się teraz stanie... Mogłabym nawet stanąć na uszach żeby to była fasolka:)

Ostatnia edycja:
kurcze, sama nie wiem czy robic jutro ten test czy nie:eek: Jakos boje sie chyba rozczarowania... Wiecie jak to jest. W ciazy z Hanka tez zrobilam tak szybko test i wyszedl negatyw, ale nie byl to taki czuly jak ten...

Wisienko- milo z tymi kwiatuszkami ;-)

reklama
agast wiem co czujesz...Ja zrobiłam tez czuły test, taki o czułości 10, kupiłam je na allegro...no i wyszła 1 kreska. Teraz cały czas myślę czy test pokazał prawde czy sie pomylił...Masakra. Jest juz po 20 a ja nadal nic nie czuje ...No poza tym uczuciem mokrości, normalnie boję sie, ze jak wstane to mi po nogach pocieknie... Dlaczego ten dzień się tak długo ciagnie....Chcę zeby było już jutro. A z drugiej strony sie boj, ze obudzę się z @... Nienawidzę końcówki cyklu...

Do góry