Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ehh wiem, ze @ może jeszcze przyjść, ale ja zawsze właśnie tak sobie liczyłam te wyższe tempki - jeśli był w czasie cyklu śluz E a potem W to ja traktowałam to E jako najbardziej płodny i jesli po niej był skok tempki to liczyłam zawsze od niego dpo. nawet jeśli potem jeszcze wystąpił W. i właśnie tak licząc miałam tylko raz 14-dniową fl - dlatego to mnie tak nakręca... według tych moich obliczeń co zwykle mam dzisiaj 15 dpo. pewnie to błąd, no ale nie stosuję sie dokładnie do wszystkich reguł, tylko patrzę na swoje wykresy które robię od 2, 5 roku ;-)Emilko tak patrze na Twoj wykres, no nie wyglada ta koncowka jakos pieknie, ale poki nie ma @ to wszystko się może zdarzyć. tylko tak sobie myślę, że u Ciebie niekoniecznie musi być 15dpo, zobacz- w 16dc miałaś śluz płodny a tempka z 17dc nie spełnia warunku bycia minimum o 0,05 wyższą od poprzedzającej szóstki (pomijając tempkę z 16dc). więc stosując się do reguł pierwszą wyższą jest dopiero ta z 18dc.
Nanusia wg mnie Twoj progesteron jest kiepski, ja mam taki sam i w dwoch klinikach uslyszalam, ze powinien miec 15-18 zeby swiadczyl o dobrej owu. dostalam tez na niego progesteron, bralam 4 m-ce, ale nie pomogl- bo zwykle kiepski progesteron to efekt kiepskiej owulacji, jak owu jest dobra to i cialko zolte pracuje porzadnie. ale moze u Ciebie to tylko niedomoga lutealna i sam progesteron pomoze, w kazdym razie warto zebys go sprobowala.
emilchen nie dołuj sieMoze powtórz jutro test albo idź na bete?
emma a co myślisz o moim wykresie? Czy w ogóle dobrze wyznaczyłam owu? Czy jest szansa na to, ze @ mnie juz nie nawiedzi? Tylko szczerze![]()
,pozdrawiam serdecznie