Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Zielona, przecież my wszystkie zafasolkowałyśmy ;-) nie na darmo wątek "kwietnióweczki" założyłaś, on się nie może zmarnować :-)sandrahaha obyś miała rację...jesli twoje słowa się sprawdzą, to przeyjmiesz u nas etat wróżbity??:-)widzę, że będziemy miały weekenowe zbiorowe testowanie i zbiorową histerię tych, które zafasolkują...zróbmy listę, któa kiedy testuje...
ja testuję w...hm, niech będzie piątek, czyli 24.07
. Przynajmniej mam taką nadzieję:-).Marlenko, tym się pocieszam właśnie - że może jestem jedną z tych kobiet, które nic nie czują wyjątkowego na początku.Eijf mnie też piersi nie bolały na początku, wogule nie miałam objawów, dopiero w pare dni po wizycie u ginka miałam mdłości i piersi zaczęły boleć:-). Więc brak objawów czasami jest dobrym objawem;-).
bo kiedyś czytałam taką książkę, w której udowadniano, że jak ktoś choruje np. na nowotwór to musi sobie często wyobrażać białe krwinki które atakują komórki raka i zabijają je - i te osoby faktycznie szybciej zdrowiały itp. Więc ja to sobie przeniosłam na oczekiwanie na dzidziusia i sobie tak myslę, że maleństwo wędruje jajowodem itp. 

wiara czyni cuda - prawda??
)