Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no tak...kiedy najlepiej go robic?zrobilaabym gdybym byla w polsce.tu nie ma szans.lekarze sa tacy czasem ze rece opadaja.kolezanka stara sie od ponad pol roku i jej cykle sa kosmiczne a oni nie uwazaja ze wazne jest zrobic badania...chocby jakies podstawowe,hormonow itdEijf mój się mieści w normach ale jest za mały żeby utrzymać ciążę. ale 11 dpo to i tak za późno na badanie, bo jeśli nie dochodzi do ciąży to już naturalnie progesteron spada
hormony nie hormony ona jest z tego znana...no ale nie wazne.ja osobiscie nie wyobrazam sobie nie powiadomic rodzenstwa...znajomy dzwonil do siostry jeszcze z porodowki.no ale nic,ja tam za wiele z nia nie mam.zwine koszyk po poludniu i pojade zobaczyc.a mowilam ze nie mam planow na weekend tymczasem sie namnozyly.nie wspominam juz o tym co w domu zrobic musze oraz kupic,ale jedziemy zobaczyc dziecko a wieczorem impreza u kogos...eijf
nie przejmuj się szwagierką , hormony buzują to wymyśla rózne dziwne rzeczy, może zabroniła mówić o narodzinach bo sama chce wszystkich powiadomić?
na poprzedniej stronie wkleiłam link do testu, też taki mialaś?
Martilla oczywiście że testuj jutro, mam nadzieję że zobaczysz dwie tłuste krechy :-)
;-)
:-)