martilla
Październikowa mama ;)
doczekasz doczekasz! wszystkie się doczekamymarzi55 mozesz mnie przesunąc na liscie testujących na 12 pazdziernika?? wiele wskazuje na to ze owu mi sie znowu przesunelaja sie chyba nie doczekam...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
doczekasz doczekasz! wszystkie się doczekamymarzi55 mozesz mnie przesunąc na liscie testujących na 12 pazdziernika?? wiele wskazuje na to ze owu mi sie znowu przesunelaja sie chyba nie doczekam...

Ale czy to ma sens z nie porannego moczu?
no to już raz raz!:-) kiedyś byłam kelnerką i też mi się zdarzyło raz w pracy test robić hehe nic strasznego :-)
scorpioniczka
kiedy miałaś ostatnią @ ? bo ja tak patrzę,że jak by u mnie była fasolka to byłybyśmy na tym samym etapie tylko u mnie 4tydz i 2 dzien by był![]()
Ide do apteki.
a takie pytanko mam techniczne bardziej , wy to się zaręczyliście czy pobraliście bo jakoś nie rozumiem tych suwaczków, jak jedno to nie drugie tak? chyba że się myleTeraz czekam aż mi sie skończy @ to wtedy zaczne kolejny cykl starań![]()
Dziewczyny a długo sie już staracie????
Moge też wiedzie iel wy macie lat???
Dziękuję skorpioneczka za wsparcie i wiarę we mnie, ale wolę nie wierzyć a potem być w szaleńczym szoku, niż znów przeżyć to okropne rozczarowanie!
Ale nadzieja zawsze jest, tylko tym razem trochę mniejsza...........
Teraz czekam aż mi sie skończy @ to wtedy zaczne kolejny cykl starań![]()

Powodzonka :-)
a ja 29 sierpniaJa ostatnią miałam 28 sierpnia .

a ja 29 sierpnia![]()
a takie pytanko mam techniczne bardziej , wy to się zaręczyliście czy pobraliście bo jakoś nie rozumiem tych suwaczków, jak jedno to nie drugie tak? chyba że się myle