reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hmm tak czytam co piszecie o szyjce itp ja też nie umiem jej sobie zbadać , ale w sobotę jak były przytulaki z mężem to mówił ,że strasznie ciasno mi sie tam w środku zrobiło ... o rety jak to brzmi hehehehehehe

hmm tak czytam co piszecie o szyjce itp ja też nie umiem jej sobie zbadać , ale w sobotę jak były przytulaki z mężem to mówił ,że strasznie ciasno mi sie tam w środku zrobiło ... o rety jak to brzmi hehehehehehe
Może kolejne dojdą na listę czerwcowych mam, życzę wam tego dziewczyny z całego serca - bo w siebie to już nie umiem wierzyć!!!:-(

reklama
scorpioniczko, agniesia- u mnie tez ciasno i miękko.. hmm czuje ze to dobry znak ;-)

trzymam kciuki :-)
Nie biorę, żadnych leków nie jestem taka szalona, ratuję się na razie tylko czosnkiem, miodem, mleczkiem, cytrynką i sokiem z czarnej porzeczki. I takę sie będę leczć póki nie przyjdzie @.:szok:

Leczysz się bardzo dobrze, tylko to ostatnie zdanie skasuj. jaka @??? ty o @ myśl jakbyś ją miała dostac za jakieś 12 miesięcy, a nie teraz :-)

Może kolejne dojdą na listę czerwcowych mam, życzę wam tego dziewczyny z całego serca - bo w siebie to już nie umiem wierzyć!!!:-(

Więcej wiary

kurcze, bo sie boje...

A wiesz, ze ja wczoraj zamknełam się w kibelku , nasikałam do pojemniczka i tak siedziałam na sedesie dobre 5 minut, aż M. pytał czy wszystko ok.:-D, Także nie bój się, bo nic to nie zmieni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry