agniesiar
Marzymy o II serduszku
scorpioniczko, agniesia- u mnie tez ciasno i miękko.. hmm czuje ze to dobry znak ;-)
No no a ty czemu jeszcze dziś nie zrobiłaś teściku??

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
scorpioniczko, agniesia- u mnie tez ciasno i miękko.. hmm czuje ze to dobry znak ;-)

Może kolejne dojdą na listę czerwcowych mam, życzę wam tego dziewczyny z całego serca - bo w siebie to już nie umiem wierzyć!!!:-(hmm tak czytam co piszecie o szyjce itp ja też nie umiem jej sobie zbadać , ale w sobotę jak były przytulaki z mężem to mówił ,że strasznie ciasno mi sie tam w środku zrobiło ... o rety jak to brzmi hehehehehehe
No no a ty czemu jeszcze dziś nie zrobiłaś teściku??![]()
kurcze, bo sie boje...
Mam zaległych kilkanaście stron czytania, ale nie mogłam sie powstrzymać i wam powiedzieć ..
BĘDĘ MAMĄ :-):-):-):-)
i teścik
Nie biorę, żadnych leków nie jestem taka szalona, ratuję się na razie tylko czosnkiem, miodem, mleczkiem, cytrynką i sokiem z czarnej porzeczki. I takę sie będę leczć póki nie przyjdzie @.![]()
Może kolejne dojdą na listę czerwcowych mam, życzę wam tego dziewczyny z całego serca - bo w siebie to już nie umiem wierzyć!!!:-(
kurcze, bo sie boje...
, Także nie bój się, bo nic to nie zmieni.