jagodka1231
Fanka BB :)
szkoda:-(, tak czy inaczej niedługo sie dowiem, ale bym chcała wiedzieć czy jest sens sie jeszcze łudzić, czy zapomnieć!:--
-(
a sprawdzałaś w necie??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szkoda:-(, tak czy inaczej niedługo sie dowiem, ale bym chcała wiedzieć czy jest sens sie jeszcze łudzić, czy zapomnieć!:--
-(
Zrobiłam dziś test, sama nie wiem po co, bo temp spadła i oczywiście test negatywny :--
-( Pewnie domyślacie się, jak się czuję :-(Wszystko robimy, jak należy, i nic :-( Wyniki właściwie ok (poza prolaktyna po podaniu tabletki, bo normalna - też jak najbardziej dobra), męża wyniki super. Ehh :-(

Uprzejmie donosze ze @ nadal sie nie pojawila;-)

U mnie maksymalne obnizenie temp.do 35,9.zazwyczaj na dzien lub dwa po tym mialam owu.Jak na razie testy negatywne i sluz ...sama nie wiem jaki ale raczej nieplodny(?).
martilla a jak u ciebie?pewnie dopiero wieczorem zobacze bo oczywiscie po weekendzie do pracyZbrodnia by wstawac jak jeszcze ciemno a juz sie robi coraz ciemniej.poza tym zauwazylam ze tu pozniej sie rozjasnia niz w pl.

Mam zaległych kilkanaście stron czytania, ale nie mogłam sie powstrzymać i wam powiedzieć ..
BĘDĘ MAMĄ :-):-):-):-)
i teścik

A ja melduję że @ właśnie się pojawiła(liczyłam się z tym)
biedroneczka1980, dziękuję za zaproszenie :-)
Pozdrawiam....

bolaly mnie ponad tydzien
temp 37 i jakos gardlo mnie zaczyna pobolewac:-(nie musisz czekac by kupic wiesiolka w pl.on jest wszedzie przypuszczam.ja tez nie kupowalam w polsce.Mam nazwe po holendersku ale pewnie ci nic to nie da.to moze po angielsku (bo po norwesku niestety nie znam).to : evening primrose oil (olejek z wiesiolka).Moze przez internet zamowisz.ja juz nie kupuje w tym mc bo bierze sie go tylko do owu ktora u mnie mam nadzieje na dniach.Jak sie nie uda to znow zakupie.(on w ogole dobry na wiele rzeczy jest)
Uprzejmie donosze ze @ nadal sie nie pojawila;-)
Mam zaległych kilkanaście stron czytania, ale nie mogłam sie powstrzymać i wam powiedzieć ..
BĘDĘ MAMĄ :-):-):-):-)
i teścik
Kurcze jest mi tak glupio przed Wami mam nadzieje ze nie macie zlosci do mnie ze tu jestem wiem jak ciezko sie staracie i to przezywacie a ja tu po raz 3,gdybym mogla Wam pomoc to chetnie bym pomogla!naprawde!
a przede wszystkim fasolki !;-)cześć dziewczyny!
scorpioniczka
GARTULACJE!!!:-)
iwcia
100 lat, 100 lata przede wszystkim fasolki !;-)
u mnie bez zmian @ dalej nie mam, tempka lekko w dół , ale dałam ciała i nie zrobiłam testu... :-( wstałam jakieś 40 minut temu , nie przytomna, ledwo zwlekłam się z łóżka, nie wiem co się dzieje chyba będę chora... jak nie dostanę @ to zatestuję jutro, obiecuję!!
cos mi sie wydaje ze to fasolacześć dziewczyny!
u mnie bez zmian @ dalej nie mam, tempka lekko w dół , ale dałam ciała i nie zrobiłam testu... :-( wstałam jakieś 40 minut temu , nie przytomna, ledwo zwlekłam się z łóżka, nie wiem co się dzieje chyba będę chora... jak nie dostanę @ to zatestuję jutro, obiecuję!!