reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Zrobiłam dziś test, sama nie wiem po co, bo temp spadła i oczywiście test negatywny :-(:-(:-( Pewnie domyślacie się, jak się czuję :-(Wszystko robimy, jak należy, i nic :-( Wyniki właściwie ok (poza prolaktyna po podaniu tabletki, bo normalna - też jak najbardziej dobra), męża wyniki super. Ehh :-(

Moze test powtorzyc za jakis czas:sorry:

Uprzejmie donosze ze @ nadal sie nie pojawila;-)

:rofl2::rofl2::rofl2:

U mnie maksymalne obnizenie temp.do 35,9.zazwyczaj na dzien lub dwa po tym mialam owu.Jak na razie testy negatywne i sluz ...sama nie wiem jaki ale raczej nieplodny(?).

martilla a jak u ciebie?pewnie dopiero wieczorem zobacze bo oczywiscie po weekendzie do pracy :(Zbrodnia by wstawac jak jeszcze ciemno a juz sie robi coraz ciemniej.poza tym zauwazylam ze tu pozniej sie rozjasnia niz w pl.

Ale za to robi sie pozniej ciemno:rofl2:

Mam zaległych kilkanaście stron czytania, ale nie mogłam sie powstrzymać i wam powiedzieć ..

BĘDĘ MAMĄ :-):-):-):-)

i teścik

Super:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D

A ja melduję że @ właśnie się pojawiła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (liczyłam się z tym)
biedroneczka1980, dziękuję za zaproszenie :-)
Pozdrawiam....

:-(:-(:-( przykro mi:sorry:

Iwcia wszystkiego naj naj z okazji urodzin a przede wszystkim tych dwoch kreseczek:tak:
U mnie 23 dc jajniki przestaly wkoncu bolec:tak: bolaly mnie ponad tydzien:eek: temp 37 i jakos gardlo mnie zaczyna pobolewac:-(

Skorpioniczko- wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)

U mnie cały czas biało, nawet paluchem grzebnełam :rofl2: Nakręcilam sie znowu strasznie :cool2:

Agniesia- tez szukałam info odnośnie szyjki ale raz piszą ze sie rozpulchnia a raz ze sie zamyka i twardnieje...

nie musisz czekac by kupic wiesiolka w pl.on jest wszedzie przypuszczam.ja tez nie kupowalam w polsce.Mam nazwe po holendersku ale pewnie ci nic to nie da.to moze po angielsku (bo po norwesku niestety nie znam).to : evening primrose oil (olejek z wiesiolka).Moze przez internet zamowisz.ja juz nie kupuje w tym mc bo bierze sie go tylko do owu ktora u mnie mam nadzieje na dniach.Jak sie nie uda to znow zakupie.(on w ogole dobry na wiele rzeczy jest)

dzieki jak tylko pogoda sie ustatkuje to wyrusze na poszukiwania

Uprzejmie donosze ze @ nadal sie nie pojawila;-)

a robilas test??

Mam zaległych kilkanaście stron czytania, ale nie mogłam sie powstrzymać i wam powiedzieć ..

BĘDĘ MAMĄ :-):-):-):-)

i teścik

nawet nie wiesz jak sie ciesze wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!

Kurcze jest mi tak glupio przed Wami mam nadzieje ze nie macie zlosci do mnie ze tu jestem wiem jak ciezko sie staracie i to przezywacie a ja tu po raz 3,gdybym mogla Wam pomoc to chetnie bym pomogla!naprawde!

daj spokoj dajesz mi nadzieje ze mi tez sie uda:-)

dzien 25 wszystko wskazuje na to ze owu jeszcze nie mialam bo tempka dzis bardzo spadla a i skoku nie bylo, troche dzis kluje mnie po lewej strnie (chyba jajnik)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny!
scorpioniczka
GARTULACJE!!!:-)

iwcia
100 lat, 100 lat:-D a przede wszystkim fasolki !;-)

u mnie bez zmian @ dalej nie mam, tempka lekko w dół , ale dałam ciała i nie zrobiłam testu... :-( wstałam jakieś 40 minut temu , nie przytomna, ledwo zwlekłam się z łóżka, nie wiem co się dzieje chyba będę chora... jak nie dostanę @ to zatestuję jutro, obiecuję!!

cześć dziewczyny!
scorpioniczka
GARTULACJE!!!:-)

iwcia
100 lat, 100 lat:-D a przede wszystkim fasolki !;-)

u mnie bez zmian @ dalej nie mam, tempka lekko w dół , ale dałam ciała i nie zrobiłam testu... :-( wstałam jakieś 40 minut temu , nie przytomna, ledwo zwlekłam się z łóżka, nie wiem co się dzieje chyba będę chora... jak nie dostanę @ to zatestuję jutro, obiecuję!!

Przetrzymałaś nas!!!My tutaj czekałyśmy cały czas na info od ciebie co z testem!!!Hihihi..no to czekamy dalej

cześć dziewczyny!

cos mi sie wydaje ze to fasola :rofl2::rofl2::rofl2:
iwcia- wszystkiego najlepszego !

Kusska- jutro bede testować jak @ nie przyjdzie.. Jakoś boje sie po ostatnim rozczarowaniu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry