reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
kiciaq-ah niektorym ludziom sie nudzi.Moze zycia wlasnego nie maja za ciekawego i musza sobie pomoc wyobraznia?Jakas malolata zagmatwala sie w tym co pisze:)

dobrze ze nie musisz przekladac staran.3 mc to kupa czasu

a ja uciekam spac

hehe doczytalam tam cos o tej malwince calej :-) hahahahahaha:-)
No kochana tez sie ciesze, ze staranke nie odkladam narazie, mam tylko nadzieje, ze sie okaze ze sie nie myle i faktycznie nie bede musiala sie szczepiec:tak:

termin taki ostateczny (sugerując się długoscią ostatnich cykli) miałam dzisiaj i test też robiłam dzisiaj , ale jak to mówia dziewczyny dopóki @ nie ma piłka jest w grze:-) także czekam co mi jutrzejszy poranek przyniesie;-)

termin taki ostateczny (sugerując się długoscią ostatnich cykli) miałam dzisiaj i test też robiłam dzisiaj , ale jak to mówia dziewczyny dopóki @ nie ma piłka jest w grze:-) także czekam co mi jutrzejszy poranek przyniesie;-)

No to kochana mam nadzieje, ze @ nie przylezie:-) trzymam kciuki za Ciebie :-)

Ja uciekam bo mnie ten internet do szalu doprowadza:crazy:

Zrobiłam dziś test, sama nie wiem po co, bo temp spadła i oczywiście test negatywny :-(:-(:-( Pewnie domyślacie się, jak się czuję :-(Wszystko robimy, jak należy, i nic :-( Wyniki właściwie ok (poza prolaktyna po podaniu tabletki, bo normalna - też jak najbardziej dobra), męża wyniki super. Ehh :-(

reklama
hej dziewczyny
ja wczoraj wieczorkiem miałam zajrzeć jeszcze ale zaniemogłam i zasnełam jak dziecko w momencie:zawstydzona/y::-p

witam nową koleżankę gwazdeczkę :cool2: hm...

martilla mam nadzieje że @ nadal nie ma :-)
kiciaq powodzenia w nowym cyklu starankowym :tak:;-) miejmy nadzieje ze październik bedzie dla nas szczęsliwy :-)

Idę się jeszcze położyć troszke.. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry