wisienka_83
mamuśka:)
Powinno sie przeprwadzac jakies testy przesiewowe, zanim komus podlacza net.![]()
Dobre:-) Ale się uśmiałam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powinno sie przeprwadzac jakies testy przesiewowe, zanim komus podlacza net.![]()

pytasz kiedy mi lekarz potwierdzi ciaze?Kiedy lekarz potwierdzi ciaże??
hej jak masz czas to sobie poczytaj
to miał by lin do tej stronki co pisała na niej ta malwina normalnie maloletnia kłamczuchapytasz kiedy mi lekarz potwierdzi ciaze?
nie musisz czekac by kupic wiesiolka w pl.on jest wszedzie przypuszczam.ja tez nie kupowalam w polsce.Mam nazwe po holendersku ale pewnie ci nic to nie da.to moze po angielsku (bo po norwesku niestety nie znam).to : evening primrose oil (olejek z wiesiolka).Moze przez internet zamowisz.ja juz nie kupuje w tym mc bo bierze sie go tylko do owu ktora u mnie mam nadzieje na dniach.Jak sie nie uda to znow zakupie.(on w ogole dobry na wiele rzeczy jest)witaj, trzymam kciuki za pomyslne staranka
witaj w klubie moj sluz tez pozostawia wiele do zyczenia ale jest wiec na razie nic z tym nie zrobie. w kraju bede dopiero w przyszlym roku i jak wciaz bede sie starac to sobie wiesiolka zakupie.
to miał by lin do tej stronki co pisała na niej ta malwina normalnie maloletnia kłamczucha
aha ok,sorki ale jakas zacofana dzis jestem,ze wszystkim;-
kurcze tak sobie mysle po co mialaby klamac?nudzilo sie jej czy jak?
no bo dziewczyny dla nas to powazna sprawa i nia "zyjemy" a dla niej?rozrywka a moze nas czytala i sie nabijala?
Moze nie warto zawracac sobie glowy takimi osobami.Dobrze ze od razu to wypatrzylysmy i dalysmy do zrozumienia ze nie ma tu miejsca na takie osoby.Dobrze ze martilla odwazyla sie cos powiedziec na ten temat bo czesto czlowiek cos mysli ale nie powie tego otwarcie.Ja musze przyznac nawet nie wiedzialam kto to malwinka bo za bardzo zajeta bylam ostatnimi dniami.Pewnie zareagowalabym tak samo gdybym wyweszyla ze cos jest nie tak bo juz raz to zrobilam.
Tak wiec proponuje zapomniec o malwince
p.s. zastanawiam sie co u Zielonej i Mazi?szkoda ze sie nie pokazuja
:-)