reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Zrobiłam dziś test, sama nie wiem po co, bo temp spadła i oczywiście test negatywny :-(:-(:-( Pewnie domyślacie się, jak się czuję :-(Wszystko robimy, jak należy, i nic :-( Wyniki właściwie ok (poza prolaktyna po podaniu tabletki, bo normalna - też jak najbardziej dobra), męża wyniki super. Ehh :-(
przykro mi Ewuś:-( nie trać nadziei, październik będzie ciążowym miesiącem!:tak: już ja to przeczucie mam dobre;-):-p Uda się i wam w końcu, na pewno. Tulcie się nawet co dziennie lub co dwa dni w całym cyklu:tak::rofl2: uda sie;-)

reklama
U mnie maksymalne obnizenie temp.do 35,9.zazwyczaj na dzien lub dwa po tym mialam owu.Jak na razie testy negatywne i sluz ...sama nie wiem jaki ale raczej nieplodny(?).

martilla a jak u ciebie?pewnie dopiero wieczorem zobacze bo oczywiscie po weekendzie do pracy :(Zbrodnia by wstawac jak jeszcze ciemno a juz sie robi coraz ciemniej.poza tym zauwazylam ze tu pozniej sie rozjasnia niz w pl.

Witam wszystkie
Ja dopiero dzis nadrobilam co pisałyście, przeczytalam tez ten watek malwinki, swoją drogą to podchodzi pod schizofrenie, gdy ktos wymysla sobie dziwne historie, w ktorych nie ma ani grama prawdy. No ale szkoda gadac i tyle
A u mnie czas biegnie znow powoli. Caly weekend uplynal mi na rozpakowywaniu roznych manatkow i urzadzaniu sie w mieszkanku:-D.

Witam wszystkie
Ja dopiero dzis nadrobilam co pisałyście, przeczytalam tez ten watek malwinki, swoją drogą to podchodzi pod schizofrenie, gdy ktos wymysla sobie dziwne historie, w ktorych nie ma ani grama prawdy. No ale szkoda gadac i tyle
A u mnie czas biegnie znow powoli. Caly weekend uplynal mi na rozpakowywaniu roznych manatkow i urzadzaniu sie w mieszkanku:-D.
No i co zrobisz.czasem ludzie nie maja ciekawego wlasnego zycia i probuja je sobie wymyslic...albo im sie nudzi.i licza na to ze ludzie durniejsi od nich,beda sie z nimi w to bawic.
ciekawa jestem jak to mieszkanko wyglada.pamietam jak sama sie cieszylam rozpakowujac uzbierane rzeczy do nowego domu.Czulam sie jakbym prezenty rozpakowwyala bo juz zapomnaialm co mialam.Byc moze w przeciagu kilku mc znow mnie to czeka.
pozdrawiam i lece do pracy

Mam zaległych kilkanaście stron czytania, ale nie mogłam sie powstrzymać i wam powiedzieć ..

BĘDĘ MAMĄ :-):-):-):-)

i teścik

Załączniki

• DSC02524.jpg
    DSC02524.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 47
AGAST jupiii dobrze ze @ nie przyszla,oby tak dalej!:tak::-)
EWCIA zadna z nas na tym forum nie zaszla w ciaze bez kilkumiesiecznych staranek,dlatego musisz uzbroic sie w cierpliwosc;-)zobaczysz ze niedlugo pojawia sie II kreseczki w najmniej spodziewanym momencie;-):-)zycze Ci fasolinki z calego serca!
Kurcze jest mi tak glupio przed Wami mam nadzieje ze nie macie zlosci do mnie ze tu jestem wiem jak ciezko sie staracie i to przezywacie a ja tu po raz 3,gdybym mogla Wam pomoc to chetnie bym pomogla!naprawde!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry