reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Skorpioneczka jak długo walczyliście i w którym dniu po owulacji robiłaś test?

U mnie 26dc. temp. jeszcze w górze, ale choroba też szaleje, wiec nie wiem jaki wynik bym chciała zobaczyć?!

Tak długo czekamy, tak bardzo bym chciała sie doczekać,ale boję sie tego wirusa!

Staralismy się krótko bo udało się w trzecim cyklu. Test robiłam w 31 dc, a 16dpo
MOJE GRATULACJE!!! :) SUPER :rofl2:
Poprosimy teraz o fluidki dla nas :)

Witajcie kobiety!!!

GRATULUJE SERDECZNIE i trzymam kciuki aby wszystko przebiegało spokojnie!!:-D

Tak tak :tak::tak: a teraz fluidki!!pleaseeee:tak:

dziewczyny fluidy dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)
Powiem Wam, że w okresie płodnym poszliśmy na całość, córy nie było w domu, więc mielismy cały weekend dla siebie i nie próżnowaliśmy.

Staralismy się krótko bo udało się w trzecim cyklu. Test robiłam w 31 dc, a 16dpo

dziewczyny fluidy dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)
Powiem Wam, że w okresie płodnym poszliśmy na całość, córy nie było w domu, więc mielismy cały weekend dla siebie i nie próżnowaliśmy.

Dzięki....łapię...:cool2:

nie próżnowaliście...ciekawe co to znaczy...?3 razy dziennie...?

A ja melduję że @ właśnie się pojawiła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (liczyłam się z tym)
biedroneczka1980, dziękuję za zaproszenie :-)
Pozdrawiam....
:-) Dziękuję rowniez za przyjecie zaproszenia:tak:
Siedzę od rana w pracy i nadrabiam Wasze wypowiedzi z weekendu :) hihi Faktycznie numerek z tej malwinki :szok:
Oby teraz coraz więcej fasolinek było :)
Ja czekam na @ ... Ma być (lecz nie musi) 3 października... ja na razie nic mnie nie boli... i nie czuję sie jak na @ ... ale pozyjemy zobaczymy :-)
Ps. witam WSZYSTKIE z ranka :)
Ja tez czekam na @ i powinna pojawic sie 3-5 pazdziernika. Czy przyjdzie? Tego nie wiem narazie trudno mi powiedziec czy cos czuje, bo raczej nic mnie nie boli, moze czasami mnie muli, ale tego nie biore narazie jako rzaden sygnal

reklama
A ja jestem jakaś taka spięta, piersi też bolą jak na @, brzuch też mnie wczoraj bolał wiec pewnie niedługo gdzieś za 2-3 dni dostanę@.

Ale zobaczymy postaram sie nie szaleć i spokojnie poczekać, tak czy inaczej już nic nie zmienię!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry