Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Byłam dzisiaj rano na badaniach progesteronu, prolaktyny i TSH. Na jutro mam mieć wyniki i zobaczymy co i jak.dziękuję :-)
Termin wg kalkulatora bb mam na 5 czerwca.
Wogóle w sobotę miałam mieć @, ale okazało się, ze pomyliłam datę ostatniej @ i @ powinnam dostać już w piątek i wczoraj postanowiłam testować, bo brzuch mnie bolał i w sobotę i wczoraj tak jak na @. I wyszły dwie kreseczki :-)
dziewczyny życzę Wam dwóch kreseczek , bo to niesamowite przeżycie.

Obyśmy zobaczyly upragnione 2 krechy.Może będziemy razem testować :-) i zobaczymy II grube krechy![]()
Tak to moj 26 dc z tym ze ten cykl bedzie chyba ciut dluzszy bo owu wypadlo ciut pozniej, wiec testowac najwczesniej bede w piatek, ale bardziej prawdopodobnie w weekendbiedroneczka, iwcia - kiedy testujecie - bo ja jak dobrze pójdzie to w środę, może w czwartek a jak będę bardzo cierpliwa to dopiero w piątek!
Biedroneczka- z tego co widzę też masz 26dc.- tak jak ja
Cześc Dziewczynki,
witam z rana, i zaraz zmykam do roboty. Mam dzisiaj trochena głowie, ale będę gdzieś ok. 13:30
Dziś jest 21 dc. Jedyne co mnie boli to piersi. Tak na maksa, ale miałam już tak samo w ostatnim cyklu!!!Byłam dzisiaj rano na badaniach progesteronu, prolaktyny i TSH. Na jutro mam mieć wyniki i zobaczymy co i jak.
ale wspaniała wiadomość!!! Scorpioniczkaa, wielkie GRATULACJE!!!!!:-) Czekamy na fluidki!!!
Zaraz wstawiam nową listę!!!;-) i do usłyszonka!!!

Obyśmy zobaczyly upragnione 2 krechy.
Tak to moj 26 dc z tym ze ten cykl bedzie chyba ciut dluzszy bo owu wypadlo ciut pozniej, wiec testowac najwczesniej bede w piatek, ale bardziej prawdopodobnie w weekend

, ahhhDzięki....łapię...
nie próżnowaliście...ciekawe co to znaczy...?3 razy dziennie...?
ychyMyśle że spokojnie mozesz testowac w środę.A ja miałam owulacje najprawdopodobniej, tak wynika z temperatur 14dc., więc dziś 12dpo - sądzę, że jeśli nie dostanę do środy to w czwartek mogę spokojnie testować!![]()
No tak rozczarowanie robi swoje, ale trzeba myslec pozytywnieMój mąż mnie stopuje i mówi abym się nie nastawiała bo znowu moge płakać ... ale łatwo :-( mówić...

ychy
dziewczyny ja to mam nadzieję, ze ten kolor zielony i niebieski na liście zniknie no powiedzmy do końca roku. :-) Także nie próżnować dziewczynki i do dzieła.
Kurcze a mi M. sprezentował dwa śliczne staniki w sobotę i teraz się śmieje, że niebawem za małe będą.