reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

biedroneczka, iwcia - kiedy testujecie - bo ja jak dobrze pójdzie to w środę, może w czwartek a jak będę bardzo cierpliwa to dopiero w piątek!

Biedroneczka- z tego co widzę też masz 26dc.- tak jak ja

reklama
Cześc Dziewczynki,

witam z rana, i zaraz zmykam do roboty. Mam dzisiaj trochena głowie, ale będę gdzieś ok. 13:30 :tak::szok:
Dziś jest 21 dc. Jedyne co mnie boli to piersi. Tak na maksa, ale miałam już tak samo w ostatnim cyklu!!! :zawstydzona/y:Byłam dzisiaj rano na badaniach progesteronu, prolaktyny i TSH. Na jutro mam mieć wyniki i zobaczymy co i jak.

dziękuję :-)

Termin wg kalkulatora bb mam na 5 czerwca.

Wogóle w sobotę miałam mieć @, ale okazało się, ze pomyliłam datę ostatniej @ i @ powinnam dostać już w piątek i wczoraj postanowiłam testować, bo brzuch mnie bolał i w sobotę i wczoraj tak jak na @. I wyszły dwie kreseczki :-)

dziewczyny życzę Wam dwóch kreseczek , bo to niesamowite przeżycie.

ale wspaniała wiadomość!!! Scorpioniczkaa, wielkie GRATULACJE!!!!!:-) Czekamy na fluidki!!!

Zaraz wstawiam nową listę!!!;-) i do usłyszonka!!!

TESTUJĄCE:

Lovely - 28 września
Martilla-28 września
agast22 - 28 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
biedroneczka1980 - 4 lub 5 października
Noukie- 5 pażdziernika
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
jagódka1231- 9 paxdziernika
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)
dorkaa
pati1159
mazia
krewetka
waniliowa
sandrahaha
scorpioniczkaa :)

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
agast22
nanusia82
iwcia81
toska32
ewelina28
bakteria
malwinakcp
Marcelkowa mama
chup

:-D:szok::happy:

Może będziemy razem testować :-) i zobaczymy II grube krechy :tak:
Obyśmy zobaczyly upragnione 2 krechy.

biedroneczka, iwcia - kiedy testujecie - bo ja jak dobrze pójdzie to w środę, może w czwartek a jak będę bardzo cierpliwa to dopiero w piątek!

Biedroneczka- z tego co widzę też masz 26dc.- tak jak ja
Tak to moj 26 dc z tym ze ten cykl bedzie chyba ciut dluzszy bo owu wypadlo ciut pozniej, wiec testowac najwczesniej bede w piatek, ale bardziej prawdopodobnie w weekend

Cześc Dziewczynki,

witam z rana, i zaraz zmykam do roboty. Mam dzisiaj trochena głowie, ale będę gdzieś ok. 13:30 :tak::szok:
Dziś jest 21 dc. Jedyne co mnie boli to piersi. Tak na maksa, ale miałam już tak samo w ostatnim cyklu!!! :zawstydzona/y:Byłam dzisiaj rano na badaniach progesteronu, prolaktyny i TSH. Na jutro mam mieć wyniki i zobaczymy co i jak.

ale wspaniała wiadomość!!! Scorpioniczkaa, wielkie GRATULACJE!!!!!:-) Czekamy na fluidki!!!

Zaraz wstawiam nową listę!!!;-) i do usłyszonka!!!

Hej MARZI!!!

Ja też trzymam kciuki za wyniki!!dobre wyniki!!:tak:

Obyśmy zobaczyly upragnione 2 krechy.

Tak to moj 26 dc z tym ze ten cykl bedzie chyba ciut dluzszy bo owu wypadlo ciut pozniej, wiec testowac najwczesniej bede w piatek, ale bardziej prawdopodobnie w weekend

A ja miałam owulacje najprawdopodobniej, tak wynika z temperatur 14dc., więc dziś 12dpo - sądzę, że jeśli nie dostanę do środy to w czwartek mogę spokojnie testować!:eek:

A ja miałam owulacje najprawdopodobniej, tak wynika z temperatur 14dc., więc dziś 12dpo - sądzę, że jeśli nie dostanę do środy to w czwartek mogę spokojnie testować!:eek:
Myśle że spokojnie mozesz testowac w środę.
A ja sie dowiedzialam wlasnie ze kumpela robila sobie bete w piatek, w niedziele miala miec dopiero @ ale byla niecierpliwa i zrobila wyszlo 131 normalnie teraz pewnie skacze z radosci, tez bym tak chciala

Mój mąż mnie stopuje i mówi abym się nie nastawiała bo znowu moge płakać ... ale łatwo :-( mówić...
No tak rozczarowanie robi swoje, ale trzeba myslec pozytywnie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry