reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama

serdeczne gratulacje dla swiezo upieczonej mamusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

dziękuję :-)

Termin wg kalkulatora bb mam na 5 czerwca.

Wogóle w sobotę miałam mieć @, ale okazało się, ze pomyliłam datę ostatniej @ i @ powinnam dostać już w piątek i wczoraj postanowiłam testować, bo brzuch mnie bolał i w sobotę i wczoraj tak jak na @. I wyszły dwie kreseczki :-)

dziewczyny życzę Wam dwóch kreseczek , bo to niesamowite przeżycie.

Gratulacje dla nowej zaciążonej!

Martilla myślałam że już coś napiszesz.

Ewcia przecież Ty masz dopiero 9dpo, bardzo rzadko kiedy wychodzi wtedy test. poza tym gdzie Ci tempka spadła, dziewczyno, jest pięknie w górze! czekaj cierpliwie bo jest za wcześnie żeby cokolwiek powiedzieć, to DOPIERO 9dpo.

Gratulacje dla nowej zaciążonej!

Martilla myślałam że już coś napiszesz.

Ewcia przecież Ty masz dopiero 9dpo, bardzo rzadko kiedy wychodzi wtedy test. poza tym gdzie Ci tempka spadła, dziewczyno, jest pięknie w górze! czekaj cierpliwie bo jest za wcześnie żeby cokolwiek powiedzieć, to DOPIERO 9dpo.

gratulacje!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-d

Dziękuję :happy:

Zrobiłam dziś test, sama nie wiem po co, bo temp spadła i oczywiście test negatywny :-(:-(:-( Pewnie domyślacie się, jak się czuję :-(Wszystko robimy, jak należy, i nic :-( Wyniki właściwie ok (poza prolaktyna po podaniu tabletki, bo normalna - też jak najbardziej dobra), męża wyniki super. Ehh :-(

Bardzo mi przykro trzymaj się - może październik będzie szczęśliwy.
Trzymam kciuki!

Skorpioneczka jak długo walczyliście i w którym dniu po owulacji robiłaś test?

U mnie 26dc. temp. jeszcze w górze, ale choroba też szaleje, wiec nie wiem jaki wynik bym chciała zobaczyć?!

Tak długo czekamy, tak bardzo bym chciała sie doczekać,ale boję sie tego wirusa!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry