Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mam zaległych kilkanaście stron czytania, ale nie mogłam sie powstrzymać i wam powiedzieć ..
BĘDĘ MAMĄ :-):-):-):-)
i teścik

Gratuluję :-)
serdeczne gratulacje dla swiezo upieczonej mamusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
mam zaległych kilkanaście stron czytania, ale nie mogłam sie powstrzymać i wam powiedzieć ..
Będę mamą :-):-):-):-)
i teścik
Gratulacje dla nowej zaciążonej!
Martilla myślałam że już coś napiszesz.
Ewcia przecież Ty masz dopiero 9dpo, bardzo rzadko kiedy wychodzi wtedy test. poza tym gdzie Ci tempka spadła, dziewczyno, jest pięknie w górze! czekaj cierpliwie bo jest za wcześnie żeby cokolwiek powiedzieć, to DOPIERO 9dpo.
gratulacje!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-d

Zrobiłam dziś test, sama nie wiem po co, bo temp spadła i oczywiście test negatywny :--
-( Pewnie domyślacie się, jak się czuję :-(Wszystko robimy, jak należy, i nic :-( Wyniki właściwie ok (poza prolaktyna po podaniu tabletki, bo normalna - też jak najbardziej dobra), męża wyniki super. Ehh :-(
witam ja mam 20 lat i staram sie o dziecko