reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

oto zdjęcia pozdrawiam

Załączniki

• 97b93574ad.jpg
    97b93574ad.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 65
  • b88108c4e2.jpg
    b88108c4e2.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 68
  • ebb54b73c6.jpg
    ebb54b73c6.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Badałaś może prolaktynę?

Bo ten twój wykres to taki troszkę płaski

nie Agniesiar nie badalam. to pierwszy cykl gdy mierze temp, i juz widze ze nie jest normalny bo owu jeszcze nie bylo a powinna byc planowo tydzien temu (na co wskazywalyby sluz i bol jajnika z prawej strony, ale temp nie). a teraz znowu mam objawy owulacji tzn sluz(tym razem obfitszy) i bol jajnika tym razem lewa strona:confused2: i jak tu sie polapac w tym wszystkim???? ale poczekam do konca cyklu moze cos sie zmieni. a prolaktyne to dopiero jak w kraju bede to zbadam bo tu mi tego nie zrobia tak o bo chce. moglam posluchac gina, zostac w kraju te dwa miechy i zbadac wszystko...

Gwiazdeczko- Twoja świadkowa na zdjęciu bardzo podobna do zdjecia w awatarze naszej koleżanki Malwinki. Nawet strój taki sam, ale to pewnie zbieg okoliczności :cool:
do mnie sie nie czepiejcie bo ja tym zdjęciu nie jestem ta osoba na tym zdjęciu u tej koleżanki gwiazdeczki 18 nie jest wogóle do mnie podobna

Załączniki

• DSC01247.jpg
    DSC01247.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Hej! Dzisiaj jest nasza rocznica slubu i 8 dc szkoda, ze nie 10 bo 8 to raczej troche za dlugo przed owulka, ale fajnie byloby gdyby sie wlasnie teraz udalo:-).Pati, w ktorej czesci londynu mieszkasz? Ja mieszkam na polnocy( oczywiscie nie musisz odpowiadac)Na Archwey jest super odnowiona porodowka ( z basenem itp) do porodow rodzinnych, ostatno moja znajoma urodzila tam coreczke co prawda miala cesarke, ale bardzo zachwalala ten szpital za opieke i warunki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry