reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Gwiazdeczko18 od siedmiu boleści. To na pewno znasz malwinkekcp czy jakoś tam bo wyobraź sobie że ona też mieszka w Głuszycy . Byście mogły się razem zaprzyjaźnić.

Sory że Wam tu piszę ale po prostu nie wytrzymałam nie komentując tego.

wiesz co nie znam jej mieszkam w głuszycy od 14 wrzesnia po ślubie przeprowadziłam sie do mojego meza więc dużo osób nie znam a zanim przeprowadziłam sie do męża to mieszkałam w swidnicy

reklama
Wiecie mnie nie bawią takie śledztwa różne na forum, nie patrzę kto gdzie co pisał. Ale na jedno zrwóciłam uwagę. Że Malwinka i Gwiazdeczka obie swoje znajomości zaczęły 18.06 tylko rok inny, obie tez są młode, chcą mieć dzieci i kiedy jedna jest aktywna na forum , to tej drugiej nie ma. :cool: Ale to pewnie moje widzimisię.

Tylko widzisz że ja nie mieszkam w głuszycy od zawsze tylko od 14 września po ślubie sie przeprowadziłąm do mojego
męża

Dziekuje wam za zyczenia! Jesli chodzi o starania to chcialabym po prostu pojsc na zywiol i nie patrzec na te moje wykresy temperatury testy itd., ale z drugiej strony chcialabym sprobowac tych "niby metod planowania plci" zeby potem nie myslec co by bylo gdyby bo jeszcze mi sie 4 zachce( hi hi).wczor4aj spedzilismy razem ( z dziecmi)bardzo mily dzien, bylismy na lodach i w kawiarni rozmawialismy jakby to bylo jak w domu pojawi sie tzreci dzidzius i moj mlodszy synus dzisiaj w szkole poinformowal pania , ze jego mamusia ma dzidziusia w brzuchu:zawstydzona/y:, ale musialam sie zawile tlumaczyc. Na razie to ten dzidzius siedzi u mamusi, ale w glowie:-)

Wiecie co dziewczyny, a ja mam to w nosie, jakie ma kto pobudki by tu zaglądać.

Tak czy inaczej, prędzej, czy później i tak to wyjdzie.

Ja tam wolę wierzyć, że nie ma tu takich, które bawią się naszym kosztem!!!!

A to do tych które wchodzą tu dla zabawy:

PROSZĘ ZNAJDŹCIE SOBIE INNE FORUM DO ZABAWY MY TU SIE SPOTYKAMY BO MAMY PROBLEM!!!!

Mam nadzieję, że nigdy kto tu sie bawił nie będzie przeżywał tego co MY!!!!!

reklama
Wiecie co dziewczyny, a ja mam to w nosie, jakie ma kto pobudki by tu zaglądać.

Tak czy inaczej, prędzej, czy później i tak to wyjdzie.

Ja tam wolę wierzyć, że nie ma tu takich, które bawią się naszym kosztem!!!!

A to do tych które wchodzą tu dla zabawy:

PROSZĘ ZNAJDŹCIE SOBIE INNE FORUM DO ZABAWY MY TU SIE SPOTYKAMY BO MAMY PROBLEM!!!!

Mam nadzieję, że nigdy kto tu sie bawił nie będzie przeżywał tego co MY!!!!!

Dobrze mówisz popieram cie ja lece umyc naczynia i zaraz wróce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry