Gwiazdeczka18
Zaciekawiona BB
dziewczyny mam mały problem bo @ mam 3 dni i już nie krwawie to jest normalne bo ja zawsze miałam @ przez 6 dni.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zgadzam sie z tobą Malwinka ze nie jestes podobana do mojej świadkowej ani nie masz takiej samej sukienki całkiem inna
ale ja bym jednak prosila zeby nasza MalwinkoGwiazdeczka tu nie pisala
nie dlatego ze nie moze ale dlatego ze kalmie jak najeta i takie osoby sa tu niemile widziane prosze poczytaj regulamin BB
Mam nadzieje, ze znajda sie wsrod tych rycerzykow jakies terminatoryNigdy nie mów nigdy . Przeciez rycerzyki naszych panów zyją kilka dni :-)
Pekam ze smiechuale ja bym jednak prosila zeby nasza MalwinkoGwiazdeczka tu nie pisala
nie dlatego ze nie moze ale dlatego ze kalmie jak najeta i takie osoby sa tu niemile widziane prosze poczytaj regulamin BB
![]()
dziewczyny mam mały problem bo @ mam 3 dni i już nie krwawie to jest normalne bo ja zawsze miałam @ przez 6 dni.

nie wiem o co jej w tym chodziło długo sie staracie dziewczyny o dziecko ja z moim mężem od 5 miesięcy ale jak narazie nic.
Teraz dzisiaj rano dostałam @ i jak się skończy to kolejny cykl staranek będzie. A cykl mam co 28-31 dni to chyba normalnie???
W ogóle o co tu kaman? Mogłabyś po krótce???nie wiem co tu sie dzieje ale jakbys nie byla ta osoba to Twoja reakcja bylaby inna,probowalam sie postawic na Twoim miejscu nawet nie zapytalas kto to wogole?przeciez niby nowa jestes?!

Mam nadzieje, ze znajda sie wsrod tych rycerzykow jakies terminatory. W kazdym razie przed moim mezem bardzo pracowite wieczory
spac mu nie dam!