reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja to powoli sie będę zbierać... ale jutro to będę z Wami cały dzień... no i czekam na jakieś super extra wieści!!!

Buziaki, moje Kochane.:-D:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane staraczki.
Od dawna sie tu nie udzielalam, bo bylam za bardzo nakrecona, ale dwa razy dziennie Was podczytywalam.
A teraz sie odzywam, zeby Wam kochane powiedziec, ze na kazda przyjdzie czas, trzeba tylko cierpliwosci. Ja ujrzalam swoje wymarzone dwie kreseczki wczoraj wieczoram :-) :-) :-D :-D
Mocno Was sciskam, trzymam kciuki i przesylam FLUIDKI.

Od dawna sie tu nie udzielalam, bo bylam za bardzo nakrecona, ale dwa razy dziennie Was podczytywalam.
A teraz sie odzywam, zeby Wam kochane powiedziec, ze na kazda przyjdzie czas, trzeba tylko cierpliwosci. Ja ujrzalam swoje wymarzone dwie kreseczki wczoraj wieczoram :-) :-) :-D :-D
gratuluję i łapię fluidki:-D:-D:-D:-D

gratuluje

Witam mam na imie Marta i mam pytanie czy moge do was na forum czasami zaglada??? również sie staram od 3 lat o dziecko ale jak narazie nic może sie tm razem uda już mi sie spóźnia @ 3 dni i nie wiem czy juz moge zrobi test zeby wyszły dwie kreseczki??

reklama
moj brat jest informatykiem i powiedzial ze mozna to sprawdzic,sprawdza sie ID.Takze jak ta osoba pojawi sie pod nowym nickiem to juz bedzie wiadomo.W razie koniecznosci znam sposoby zeby to sprawdzic w inny sposob.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry