mmm...
Fanka BB :)
tak tak koniecznie wklej!!!No i wklej testa
A glupoty sie nie da testowac![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak tak koniecznie wklej!!!No i wklej testa
myślałam że nie przebrne przez te posty :-)No i wklej testa
ide zrobic test i żebyście wiedział ze wkleje wam zdjecie moge dla wiarygodności poda wam moje konto na fotce
tylko nie kradnij zdjec
jak robilas to do tej pory
bo to przestepstwo

wow, dopiero teraz to doczytałam Scorpioniczkaa... szacun!!!!:-)
Szacun szacun...czapki z głów!!![]()
dodaj Marzi jeszcze mnie testuje 10 pazdz!!
A po za tym gratuluję wszystkim nowym mamom-ale owocny ten wrzesien-oby tak dalej!!!
Skorpioniczka jestes wielka
Odnosnie malwiny czy jak jej tam-nie mozna takich osob jakos odgórnie zablokowac??bo bedzie wchodzic na nowe niki i sie nabijac
u mnie 20dc i zero objawow jakielkolwiek owolacji,jak tak dalej bedzie to powtorzy sie poprzedni cykl:-(
zamiast tu siedzieć, to do roboty. ja wam subtelną
wskazówkę dałam. A wy teraz to musicie przełozyc na czyny i gotowe ;-)Oj kobity kobity aby dziecko mieć trza sie troche popocic. A praca to przyjemna, wiec o zadnym wyczynie ilościowym nie może byc mowy :-)gratulacjeWitajcie kochane staraczki.
Od dawna sie tu nie udzielalam, bo bylam za bardzo nakrecona, ale dwa razy dziennie Was podczytywalam.
A teraz sie odzywam, zeby Wam kochane powiedziec, ze na kazda przyjdzie czas, trzeba tylko cierpliwosci. Ja ujrzalam swoje wymarzone dwie kreseczki wczoraj wieczoram :-) :-)![]()
Mocno Was sciskam, trzymam kciuki i przesylam FLUIDKI.

Witamy po raz czwartynormalnie jak wirus
![]()

Ogromniaste gratulacje:-)
a @ dalej nie ma , a już myślałam że dostanę bo tak mnie brzuch bolałjak cie brzuch boli i nie masz @ to dobry znak. Ja też myslałam, że @ bedzie, nawet w sobote na zakupy poszlam zatamponowana, tak na wszelki wypadek.po tej wizycie u gin wiem ,że nic nie wiem! nie zrobiła mi badania tylko ze mną pogadała, dałam jej wyniki badań , powiedziała że jest w porządku , jak nie dostane @ w ciągu 5 dni mam ponownie testować , jak nie dostanę wcale to mam do niej przyjść i dobrze by było żebym zrobiła monitoring cyklu żeby zobaczyć czy pęcherzyk pęka i powtórzyć badania na hormony tarczycy...
no i tyle się dowiedziałama @ dalej nie ma , a już myślałam że dostanę bo tak mnie brzuch bolał

\jak cie brzuch boli i nie masz @ to dobry znak. Ja też myslałam, że @ bedzie, nawet w sobote na zakupy poszlam zatamponowana, tak na wszelki wypadek.
Trzymam kciukasy, aby @ nie przylazła.

a ty chodzisz do lepo tej wizycie u gin wiem ,że nic nie wiem! nie zrobiła mi badania tylko ze mną pogadała, dałam jej wyniki badań , powiedziała że jest w porządku , jak nie dostane @ w ciągu 5 dni mam ponownie testować , jak nie dostanę wcale to mam do niej przyjść i dobrze by było żebym zrobiła monitoring cyklu żeby zobaczyć czy pęcherzyk pęka i powtórzyć badania na hormony tarczycy...
no i tyle się dowiedziałama @ dalej nie ma , a już myślałam że dostanę bo tak mnie brzuch bolał