martilla
Październikowa mama ;)
wodnisty też jest jak najbardziej płodny , także do dzieła! :-)a co wiecie na temat tego wodnistego śluzu,bo ja nic nie mogę znaleźć
ja tylko taki mam , jajkowatego za nic nie mogę się dopatrzeć ... ech

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wodnisty też jest jak najbardziej płodny , także do dzieła! :-)a co wiecie na temat tego wodnistego śluzu,bo ja nic nie mogę znaleźć

heh, to sama nie wiem ;-) Ale II kreseczki się fajnie obserwowało, mimo że to dopiero chodzi o owulację ;-P
o mamo rozwaliłaś mnie na łopatki hahaha dobre dobre :-)tia moj maz jak wyrzucal smieci, zobaczyl dwie krechy pomyslal sobie ze to ciazowy test, wrocil do mieszkania stanal w drzwiach kuchni i z lobuzerskim usmiechcem na twarzy zapytal: kochanie czy ty mi nie chcesz czegos powiedziec co ja i tak juz wiem??
rozbroil mnie po prostu hehe
a jak wygląda??wodnisty też jest jak najbardziej płodny , także do dzieła! :-)
ja tylko taki mam , jajkowatego za nic nie mogę się dopatrzeć ... ech![]()
kobieto ale masz zakręcony wykrespoczekaj na doświadczone laski to coś wiecej Ci powiedzą , bo ja to się nie znam na tym :-)
Ja to się nie znam, bo u mnie ubogo pod tym względem.przez czły dzień to mi jest strasznie mokto ale śluzu niewiele, a moze to jest ten wodnisty śluz??
Ja swoje testy owu robiłam po prostu po powrocie z pracy. I wychodziły bez problemu. Miałam raczej problem w drugą stronę - aż za długo wychodziłyA na moich testach było napisane, żeby robić je do 22, byle wcześniej przez 2 godziny mniej pić i nie robić z samego rana :-) Ja dziś robiłam, przed chwilą, i wyszedł pozytywny ;-) A dziś z mężem "poczyniliśmy staranka", ciekawe, czy coś z tego będzie... :-)
Czyli jeden drugi wykluczał
Faceci...tia moj maz jak wyrzucal smieci, zobaczyl dwie krechy pomyslal sobie ze to ciazowy test, wrocil do mieszkania stanal w drzwiach kuchni i z lobuzerskim usmiechcem na twarzy zapytal: kochanie czy ty mi nie chcesz czegos powiedziec co ja i tak juz wiem??

super historiatia moj maz jak wyrzucal smieci, zobaczyl dwie krechy pomyslal sobie ze to ciazowy test, wrocil do mieszkania stanal w drzwiach kuchni i z lobuzerskim usmiechcem na twarzy zapytal: kochanie czy ty mi nie chcesz czegos powiedziec co ja i tak juz wiem??
mój akurat wyjechał, będzie jutro, więc teścika na dnie kosza może nie znajdzie 
hehehetia moj maz jak wyrzucal smieci, zobaczyl dwie krechy pomyslal sobie ze to ciazowy test, wrocil do mieszkania stanal w drzwiach kuchni i z lobuzerskim usmiechcem na twarzy zapytal: kochanie czy ty mi nie chcesz czegos powiedziec co ja i tak juz wiem??