reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
heh, to sama nie wiem ;-) Ale II kreseczki się fajnie obserwowało, mimo że to dopiero chodzi o owulację ;-P

tia moj maz jak wyrzucal smieci, zobaczyl dwie krechy pomyslal sobie ze to ciazowy test, wrocil do mieszkania stanal w drzwiach kuchni i z lobuzerskim usmiechcem na twarzy zapytal: kochanie czy ty mi nie chcesz czegos powiedziec co ja i tak juz wiem??
rozbroil mnie po prostu hehe

tia moj maz jak wyrzucal smieci, zobaczyl dwie krechy pomyslal sobie ze to ciazowy test, wrocil do mieszkania stanal w drzwiach kuchni i z lobuzerskim usmiechcem na twarzy zapytal: kochanie czy ty mi nie chcesz czegos powiedziec co ja i tak juz wiem??
o mamo rozwaliłaś mnie na łopatki hahaha dobre dobre :-)

przez czły dzień to mi jest strasznie mokto ale śluzu niewiele, a moze to jest ten wodnisty śluz??
Ja to się nie znam, bo u mnie ubogo pod tym względem.

A na moich testach było napisane, żeby robić je do 22, byle wcześniej przez 2 godziny mniej pić i nie robić z samego rana :-) Ja dziś robiłam, przed chwilą, i wyszedł pozytywny ;-) A dziś z mężem "poczyniliśmy staranka", ciekawe, czy coś z tego będzie... :-)
Ja swoje testy owu robiłam po prostu po powrocie z pracy. I wychodziły bez problemu. Miałam raczej problem w drugą stronę - aż za długo wychodziły :-p Czyli jeden drugi wykluczał:cool2:

Faceci... :happy:

super historia :-D mój akurat wyjechał, będzie jutro, więc teścika na dnie kosza może nie znajdzie :rofl2:

byl taki pewny siebie i szczesliwy ze z bolem serca musialam mu powiedziec ze nie:-( szkoda mi go bylo strasznie... ale wierze ze kiedys powiem wyczekiwane taaaak!!! jestem w ciąążżyyyyyyyy!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry