jagodka1231
Fanka BB :)
Witam kobiety!!!ale pogoda dzisiaj....uuuuu w poznaniu pada....

NO czyli można już szczerze POGRATULOWAĆ i trzymać kciuki za spokojne 9 miesięcy. A kiedy wizyta u lekarza potwierdzająca??
Dopóki nie ma @ jest nadzieja i tego się trzymajmy słonko!!!!!!!!
Witaj kochana i wytrzymaj z testem,po co niepotrzebnie się rozczarować??

hmmmmm muszę ci emmo powiedzieć,że normalnie szok....ten lek nie wywołuje owulacji....? to czemu podczas chodzenia na monitoringu oglądałam swoje jajo,a potem gina kazała mi przyjść,żeby zoabczyć czy pękło...? no i pękło..potem powiedziała mi,że mam 25% szans na zajście i mam czekać. Na koniec dodała,że mam brać przez 3 miesiące i przyjść w ciąży,bo na tych tabletkach kobiety bardzo ładnie zachodzą w ciąże....no nic pozostaje mi czekać....jestem w trakcie drugiego z 3 opakowań...no nic nie mam wyjścia muszę poczekać.hej no ja na pewno nie przebrnę przez wszystkie posty, przeczytałam tylko wybiórczo parę stron.
Agast gratulacje, ale masz fajnie, super :-)
Jagódko oczywiście że może Ci się udać, cycloprogynovy rzadko działa w tym sensie, że rzadko wywołuje owu w czasie jej zażywania (bo nie to jest celem tego leku, on ma głównie podnieść estradiol), ale skoro u Ciebie owu na monitoringu była to jak najbardziej możesz zajść!

Zrobilam przed chwila kolejny test i dwie kreski sa jak byk, wiec juz
nie mam watpliwosci.. bardzo sie ciesze!
NO czyli można już szczerze POGRATULOWAĆ i trzymać kciuki za spokojne 9 miesięcy. A kiedy wizyta u lekarza potwierdzająca??

Witam dziewczyny ja dziś 27dc, najprawdopodobniej 13dpo
zrobiłam test i znów jedna kreska!
Ale się nie załamuję, może za wcześnie, a jeżeli się nie udało to też nie będę płakać - bo przecież jakieś przeziębienie mnie potworne męczy.
Trudno zaczniemy najwyżej za kilka dni 10 cykl walki!!! :-(
Dopóki nie ma @ jest nadzieja i tego się trzymajmy słonko!!!!!!!!
Witam z rana, u mnie nic nowego. Czekam sobie z cierpliwoscia, choc czasami mnie ciagnie by zrobic test;-) ahh a tu jeszcze trza poczekac i nie szalec
Co do libido to u mnie moze i wysokie ale moj kochany juz sie tym powoli meczy hehehe
Dobra ide cos zjesc bo mnie z glodu muli![]()
Witaj kochana i wytrzymaj z testem,po co niepotrzebnie się rozczarować??
, u mnie nic nowego. Czekam sobie z cierpliwoscia, choc czasami mnie ciagnie by zrobic test;-) ahh a tu jeszcze trza poczekac i nie szalec