Marzi55
Chcę być Mamą 2011
![]()
mało powiedziane....ale może któraś podpowie...?coś? i gdzie tego szukać?
niech lepiej powiedzą jak zostać Mamą bez tego kombinowania... hihihi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
![]()
mało powiedziane....ale może któraś podpowie...?coś? i gdzie tego szukać?

niech lepiej powiedzą jak zostać Mamą bez tego kombinowania... hihihi![]()

fajnie by było,ale chyba się tak nie da...niestety....Ja tak myślę, że jeśli nie uda się w tym cyklu to chyba zaopatrzę sie w testy owulacyjne...
Aha, w razie czego przełożyłam usg... no jakby niestety się @ zdarzyła w piatek...bleeee.... nie,.....:-)

:-):-) proszę
ja jestem zielona w tym więc napewno zapytam...a od któego dnia zaczyna się wogóle mierzenie?

Ja mierze co rano ale sa dziewczyny ktore w @ nie mierza;-) mierzysz najlepiej rano przed opuszczeniem lozka, chodzi tu o to zeby nie wykonywac zadnych czynnosci bo to automatycznie podnosi temperature, po min trzy godzinnym odpoczynku zawsze o stalej godzinie tym samym termometrem w tym samym miejscu (Buzi, pochwie lub odbycie), dlatego najlepiej miec swoj wlasny termometr;-)
Temperatura powinna miec dwie fazy faze nizszych temperatur przed owu i wyzszych po owu przy czym nie u kazdego sie ten warunek spelnia, przed sama owu lubi sie max obnizyc po czym jest skok tempki i wtedy wiemy ze owu juz byla![]()
:-) napewno,a póki co bye byemhmmmm...to jak bedę mierzyć tempkę to wtedy zgłoszę się do ciebie po porady:-) napewno,a póki co bye bye
jeszcze trzeba kontrolowac sluz itp w razie czego sluze chetnie pomoca choc sama trzy miesiace temu bylam zielona ale dziewczyny tu we wszystkim mi pomogly

Ja mierze co rano ale sa dziewczyny ktore w @ nie mierza;-) mierzysz najlepiej rano przed opuszczeniem lozka, chodzi tu o to zeby nie wykonywac zadnych czynnosci bo to automatycznie podnosi temperature, po min trzy godzinnym odpoczynku zawsze o stalej godzinie tym samym termometrem w tym samym miejscu (Buzi, pochwie lub odbycie), dlatego najlepiej miec swoj wlasny termometr;-)
Temperatura powinna miec dwie fazy faze nizszych temperatur przed owu i wyzszych po owu przy czym nie u kazdego sie ten warunek spelnia, przed sama owu lubi sie max obnizyc po czym jest skok tempki i wtedy wiemy ze owu juz byla![]()
Szkoda tylko, że nie ma np. jakiejś konkretnej temperatury na samą owu... np. 40 stopni... hahaha wtedy bym nie przegapiła...no na testy to się chyba nie skuszę jednak....ale kto wie....![]()

Kochane moje,muszę się pożegnac z wami,bo lece do doktorka z synkiem,wpadnę jutro i zobacze co u was słychać. Na ten moment życze Wam miłego popołudnia! NIe dajcie się zwariować.
Pa papapapapa :-)