reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja tak myślę, że jeśli nie uda się w tym cyklu to chyba zaopatrzę sie w testy owulacyjne...

Aha, w razie czego przełożyłam usg... no jakby niestety się @ zdarzyła w piatek...bleeee.... nie,.....:-)

:-D:-):-) proszę :cool2:

ja jestem zielona w tym więc napewno zapytam...a od któego dnia zaczyna się wogóle mierzenie?

Ja mierze co rano ale sa dziewczyny ktore w @ nie mierza;-) mierzysz najlepiej rano przed opuszczeniem lozka, chodzi tu o to zeby nie wykonywac zadnych czynnosci bo to automatycznie podnosi temperature, po min trzy godzinnym odpoczynku zawsze o stalej godzinie tym samym termometrem w tym samym miejscu (Buzi, pochwie lub odbycie), dlatego najlepiej miec swoj wlasny termometr;-)

Temperatura powinna miec dwie fazy faze nizszych temperatur przed owu i wyzszych po owu przy czym nie u kazdego sie ten warunek spelnia, przed sama owu lubi sie max obnizyc po czym jest skok tempki i wtedy wiemy ze owu juz byla:tak:

Kochane moje,muszę się pożegnac z wami,bo lece do doktorka z synkiem,wpadnę jutro i zobacze co u was słychać. Na ten moment życze Wam miłego popołudnia! NIe dajcie się zwariować.
Pa papapapapa :-)

Ja mierze co rano ale sa dziewczyny ktore w @ nie mierza;-) mierzysz najlepiej rano przed opuszczeniem lozka, chodzi tu o to zeby nie wykonywac zadnych czynnosci bo to automatycznie podnosi temperature, po min trzy godzinnym odpoczynku zawsze o stalej godzinie tym samym termometrem w tym samym miejscu (Buzi, pochwie lub odbycie), dlatego najlepiej miec swoj wlasny termometr;-)

Temperatura powinna miec dwie fazy faze nizszych temperatur przed owu i wyzszych po owu przy czym nie u kazdego sie ten warunek spelnia, przed sama owu lubi sie max obnizyc po czym jest skok tempki i wtedy wiemy ze owu juz byla:tak:

mhmmmm...to jak bedę mierzyć tempkę to wtedy zgłoszę się do ciebie po porady :tak::-) napewno,a póki co bye bye

;-)

Noukie, Ty jesteś geniuszem... :szok: Szkoda tylko, że nie ma np. jakiejś konkretnej temperatury na samą owu... np. 40 stopni... hahaha wtedy bym nie przegapiła...

no na testy to się chyba nie skuszę jednak....ale kto wie....:szok::shocked2::tak::-D

dlaczego?:tak::happy:

Kochane moje,muszę się pożegnac z wami,bo lece do doktorka z synkiem,wpadnę jutro i zobacze co u was słychać. Na ten moment życze Wam miłego popołudnia! NIe dajcie się zwariować.
Pa papapapapa :-)

Papapapa:-p

reklama
Coś tak przycichło... to ja też zmykam...
Mam jeszcze troszkę robotki... a potem w ramach poprawienia humorku lecę po kozaczki... hurarararraraaaaa:-D:szok:

do juterka Kochaniutkie!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry