Marzi55
Chcę być Mamą 2011
ja to nawet nie wiem jak co i gdzie zaznaczać![]()
o ja tym bardziej...
czarna magia!!!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja to nawet nie wiem jak co i gdzie zaznaczać![]()
czarna magia!!!o ja tym bardziej...czarna magia!!!

mało powiedziane....ale może któraś podpowie...?coś? i gdzie tego szukać?a co, jagódka będziesz próbować![]()
nie wiem
w sumie ja też pewnie powinnam, bo zawsze miałam nieregularne cykle i to chyba jedyny sposób, żeby wiedzieć kiedy jest owulacja (i czy w ogóle jest)... ale cholerka nic z tego nie rozumiem, nie znam się...wiesz co...no jak mi sie nie uda teraz...to może warto...?
teraz miałam problem z określeniem owulacji,bo w 10 i 11 dc czyli w zeszłym tygodniu miałam baaaardzo mokro i bolało mnie podbrzusze i kuły jajniki....więc to chyba było to ,ale czy faktycznie...?nie wiem
![]()

w sumie ja też pewnie powinnam, bo zawsze miałam nieregularne cykle i to chyba jedyny sposób, żeby wiedzieć kiedy jest owulacja (i czy w ogóle jest)... ale cholerka nic z tego nie rozumiem, nie znam się...
poza tym myślę sobie, że na początek po prostu spróbuję dać na luz... nie chcę sfiksować na punkcie mierzenia temperatury i badania śluzu
ale jak za kilka miechów nadal nic nie będzie, to pewnie zagłębię się w temat...
Dziewczyny pytajcie co i jak chcecie wiedziec jak cos to pomogespac i tak nie moge katar mnie tak meczy ze nie mam jak oddychac
Jagodka dzieki:-)
:-):-) proszę