reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-D
Myśle że lekarz wie co robi jagódko wkońcu skonczyl medycyne;-), a skoro u ciebie jest owulacja to mysle ze ma racje, nie mysl za duzo nad tym tylko dzialaj;-);-)

no działam działam,tylko mój ł się buntuje mocno... :-D

poza tym w tym cyklu jakoś tak dziwnie miałam,że wygląda na to,że owulacji wystąpiła ok 10-11dc...wtedy miałam bardzo mokro...a teraz mam tylko taki lekko żółtawy śluz na wkładce i mętny na palcu....

reklama
:-D

no działam działam,tylko mój ł się buntuje mocno... :-D

poza tym w tym cyklu jakoś tak dziwnie miałam,że wygląda na to,że owulacji wystąpiła ok 10-11dc...wtedy miałam bardzo mokro...a teraz mam tylko taki lekko żółtawy śluz na wkładce i mętny na palcu....
No to moze byla wczesniej, trzymam za ciebie mocno kciuki by sie udalo:tak::tak::tak:
Rany kochane ja sie musze wziasc chyba za te ziemniaki do obiadu:szok:

kochana jesteś...
mnie się wydaje,że jestem już po owu...bo wtedy bolała mnie brzuch,czułam kłucie po bokach...sama jestem ciekawa...co ma być będzie...

leć wstawić te ziemniaki.!

A czemu koleżanka, jeszcze nie zaopatrzyła sie w termometr - wtedy byś wiedziała.;-)

Ja w tym miesiącu, gdyby nie temp. to bym nić nie wiedziała, zero objawów, bólu brzucha, piersi, a śluz taki sobie:eek:

A czemu koleżanka, jeszcze nie zaopatrzyła sie w termometr - wtedy byś wiedziała.;-)

Ja w tym miesiącu, gdyby nie temp. to bym nić nie wiedziała, zero objawów, bólu brzucha, piersi, a śluz taki sobie:eek:

A no widzisz....nie wiem....myslę,że nie byłabym skrupulatna no i nie umiem robić tych wykresów nie wspominając o interpretacji :eek::eek::eek:

nigdy tego nie robiłam...może warto...?

A no widzisz....nie wiem....myslę,że nie byłabym skrupulatna no i nie umiem robić tych wykresów nie wspominając o interpretacji :eek::eek::eek:

nigdy tego nie robiłam...może warto...?

Na prawdę warto - idealnie widać kiedy była owul. i czy w ogóle była, ja jestem początkująca, a już zobaczyłam.

Ale tu są dziewczyny które sie na tym świetnie znają i zawsze mogą pomóc!

Więc chyba warto!:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry