jagodka1231
Fanka BB :)
Marzi przepisz mnie proszę na 12 października na test,ok?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

TESTUJĄCE:
Lovely - 28 września (?)
Martilla-30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
biedroneczka1980 - 4 lub 5 października
Noukie- 4 lub 5 pażdziernika
Marzi55- 4 lub 5 października
iwcia81 - 4 lub 5 października
rudka - 10 października
jagódka1231- 12 października
kusska - 12 października
Hope33 - październik ???
ZAFASOLKOWANE:
Agapas
dorkaa
pati1159
mazia
krewetka
waniliowa
sandrahaha
scorpioniczkaa
agast22
OBECNE STARACZKI:
Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
bakteria
Marcelkowa mama
chup
mmkarolina
![]()
Tak tym razem moze wystapic konflikt, ale wtedy podadza ci odpowiedni zastrzyk. Tak naprawde najbardziej zagrozone jest dziecko u ktorego drugi raz wystapi konflikt czyli ty ewentualnie moglabys tak miec przy trzecim dziecku, ale wtedy inaczej juz sie postepuje z taka ciaza dostajesz zastrzyki. Wiec narazie sie tym nie martw za duzoUspokoiłaś mnie... Ja mam grupę "A-", mąż "AB+", a Małej wyszło "AB-" czyli to że nie dostałam zastrzyku to normalne, ufff...
Ale czy wiez może co to może oznaczać dla przyszłej (mam nadzieję wkrótce) ciąży, dokładnie dla maleństwa. Czy tym razem może wystąpić konflikt, czy 'tylko' niezgodność serologiczna??
Przepisałam sie z 9-go na 12 października
no to testujemy razem:-)

bedzie mi bardzo miło z wiedzą,że nie jestem sama 
Myśle że lekarz wie co robi jagódko wkońcu skonczyl medycyne;-), a skoro u ciebie jest owulacja to mysle ze ma racje, nie mysl za duzo nad tym tylko dzialaj;-);-)Jestem bardzo ciekawa jak to u mnie jest z tym lekiem,czy to Emma jednak ma rację czy też moja gin..?hmmm....troche się tym martwię....wolałabym wersję lekarza....oby tak było...
Laska kłamała i pisała z kilku nicków... sama się zakręciła w tym co mówiła a co nie .... szkoda gadać...
Trzymam kciuki za Ciebie :-)