kusska
Fanka BB :)
Dziewczyny dostalam odpowiedz od administratora;-) ze Gwiazdeczka18, Malwinka, OoOAniolekOoO, Papuzka, MartusiaM zostaly zbanowane bo to byla jedna osoba
Dziekujemy za pomoc![]()
ma tupet! oby juz wiecej sie nie pokazala

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny dostalam odpowiedz od administratora;-) ze Gwiazdeczka18, Malwinka, OoOAniolekOoO, Papuzka, MartusiaM zostaly zbanowane bo to byla jedna osoba
Dziekujemy za pomoc![]()

Myslisz że w przedszkolu mają komputery :-):-):-):-)

Kiepsko mi to idzie;-), jak narazie to tylko oglonikowo to zrobilam, jeszce ukochany wyslal mi sms-a czy moge obrac ziemniaki i po 15 wstawic bo bedzie w domku o 15 kurcze musze pamietacOgarnęłaś już szafy....???? :-)
Ja jeszcze za prace się nie wziełama zostało mi tylko 2 godzinki i do domku :-)

Tak samo jak Pati- przez telefon. I dzisiaj mówie do niego ze zrobiłam drugi test a ten sie pyta i co sie pokazało? A ja mówie: napis SYN![]()

Dziekujemy za pomoc![]()
Tak samo jak Pati- przez telefon. I dzisiaj mówie do niego ze zrobiłam drugi test a ten sie pyta i co sie pokazało? A ja mówie: napis SYN![]()

ale się ubawiłam!!!! dobre dobrema tupet! oby juz wiecej sie nie pokazala![]()
Oj ma ma te wymagania hehehecholera tak sobie podczytuję o konflikcie serologicznym i zdaje się że jestem w grupie zagrożenia... tym bardziej że chyba po porodzie nie dali mi tego zastrzyku z immoglobuliną anty-D.... ale może to dlatego, że Mała ma, a właściwie nie ma Rh... już nic nie wiem...
biedroneczko ale Twój ukochany ma wymagania![]()
Dziekujemy za pomoc![]()

Ja chyba w niedziele;-)