reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cholera tak sobie podczytuję o konflikcie serologicznym i zdaje się że jestem w grupie zagrożenia... tym bardziej że chyba po porodzie nie dali mi tego zastrzyku z immoglobuliną anty-D.... ale może to dlatego, że Mała ma, a właściwie nie ma Rh... już nic nie wiem...
biedroneczko ale Twój ukochany ma wymagania :D

A czy oni nie dają tej immunoglobuliny z automatu przy konflikcie?? powinni wpisac do książeczki zdrowia twojej. MI wpisali ale do mojego synka...

reklama
Dziewczyny...wiecie co...o co chodzi z tymi pasami ciążowymi??? To znaczy po co się je nosi? sorry może to głupie pytanie,ale tak mi się nasunęło? To dla ozdoby,wygody? żeby nie kupować ciążowych bluzek....???

no mi sie wydaje, że po to, żeby nie mieć gołego brzuszka... normalne bluzki są zazwyczaj za krótkie... no chyba, że kupuje się typową tunikę ciążową...;-)

TESTUJĄCE:

Lovely - 28 września (?)
Martilla-30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
biedroneczka1980 - 4 lub 5 października
Noukie- 4 lub 5 pażdziernika
Marzi55- 4 lub 5 października
jagódka1231- 9 października
rudka - 10 października
kusska - 12 października
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)
dorkaa
pati1159
mazia
krewetka
waniliowa
sandrahaha
scorpioniczkaa :)
agast22

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
nanusia82
iwcia81
toska32
ewelina28
bakteria
Marcelkowa mama
chup
mmkarolina

:-D:szok::happy:

Nie wiem czy nie ma tu jakis bzdur???

Czesc dziewuszki :happy:
Jak tam nowy dzionek?
Dla Pati wszystkiego naj naj z okazji urodzinek :-) Spelnienia marzen - Ty juz sama bedziesz najlepiej wiedziała jakich :-)
A reszcie kobitek miłego dnia!!!

A u mnie jakies dziwolągi się dzieją :) - wczoraj wieczorem test owu wykazal 2 krechy z tym ze T bylo bladziuchne (ale bylo) Bylam przekonana ze dzis bedzie juz lepiej a tu jedna krecha. Buuuuu :-(
Toska moze poczekaj i zobacz jak wyjdzie w kolejnych dniach

No to ładna jada..ja to wogóle czegoś takiego nie kumam... zaraz usuwam z listy...:wściekła/y:

Kurde, to ja chyba też...
Ja to taka stuknięta jestem, ze sobie marzyłam, że pójdę w pt na to usg i że doktor mi powie, ze coś sięt am zadziało... a test zrobię wtedy na pewniaku... ale to marne szanse...:-D
no to moze byc za wszesnie kumpela byla w 24 dc i nic nie bylo widac, a jedynie beta w kolejnym dniu jej wykazala ciaze

A mnie znow w boku pobolewa

TESTUJĄCE:

Lovely - 28 września (?)
Martilla-30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
biedroneczka1980 - 4 lub 5 października
Noukie- 4 lub 5 pażdziernika
Marzi55- 4 lub 5 października
rudka - 10 października
jagódka1231- 12 października
kusska - 12 października
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)
dorkaa
pati1159
mazia
krewetka
waniliowa
sandrahaha
scorpioniczkaa :)
agast22

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
nanusia82
iwcia81
toska32
ewelina28
bakteria
Marcelkowa mama
chup
mmkarolina

:-D:szok::happy:

Nie wiem czy nie ma tu jakis bzdur???

Przepisałam sie z 9-go na 12 października

reklama
Oj ma ma te wymagania hehehe
A co do konfliku to moja mama tez tak miala ale jak pierwsze dziecko ma Rh- po matce to nic nie podaja

Uspokoiłaś mnie:tak:... Ja mam grupę "A-", mąż "AB+", a Małej wyszło "AB-" czyli to że nie dostałam zastrzyku to normalne, ufff...
Ale czy wiez może co to może oznaczać dla przyszłej (mam nadzieję wkrótce) ciąży, dokładnie dla maleństwa. Czy tym razem może wystąpić konflikt, czy 'tylko' niezgodność serologiczna??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry