mmm...
Fanka BB :)
ja też trzymam za Was wszystkiei tego się trzymaj ! a ja trzymam kciuki !![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też trzymam za Was wszystkiei tego się trzymaj ! a ja trzymam kciuki !![]()

tak polska, ale niektórzy wysyłają swoje produkty za granicę,ja nigdy na allegro nie zamawiam.to chyba polska strona nie?jak cos to na innej ale poczekam do wtorku conajmniej.jak sie nie pojawi to pojde po pracy(jesli bede miala czas) kupic test choc jest szansa ze zjawi sie w srode.Juz te dwa dni wytrzymam mysle.Poza tym dzis temperatura byla nieco nizsza i zobacze jak to jutro bedzie wygladalo
tak juz sobie dam spokoj do wtorku czy srody.jak cos to w spozywczym moge test nawet kupic z tym ze drozszy bo sprzedaja tylko clear blue.poczekam conajmniej do srody.(jesli @ nie nadejdzie we wtorek)tak , allegro to polska strona, nie wszyscy sprzedający zgadzają się na wysyłkę za granicę, ale myślę ze skoro chcesz testować w środę to prędzej odwiedzisz aptekę niż by zamówienie przyszło ;-)
jesli cos mialabym zamowic to pewnie tutaj bo dostawa na drugi dzien.tak polska, ale niektórzy wysyłają swoje produkty za granicę,
oby ta temperatura bardziej nie spadła
moze pesymistycznie to zabrzmi ale moje wykresy(oprocz ostatniego) awsze ladnie wygladaja.naprawde.wiec to nie za wiele mi mowi niestety...jeszcze2,3 meczace dni...na razie wykres wygląda nieźle