Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już wiem na którą mam na monitorowanie - OOOj strasznie późno, zważywszy na to że muszę dojechać z Ostródy do Olsztyna, a potem wrócić. Tzn. na godz. 18.45
buuuuuuuuuuu
Zielona fajna ta fura my mamy Opla Vectrę B ,ale ostatnio zaczynam chorować na Hondę HRV tylko ,że A nie ma prawka i ja sama prowadze i nie wiem czy nie za duża dla mnie :-)no, my też chorujemy, ale szykujemy sie na rocznik 98- cena jeszcze lepsza:-)a autko wyglada tak:KIA SPORTAGE 2.0 16V GAZ (767000416) - motoAllegro
ja choruje na terenowca, moje mężulo też...tylko się zastanawiamy, czy bedzie nas stać na tankowanie- pali ok 17 l gazu na 100 km..zobaczymy, w najgorszym wypadku spocznie na kia shuma...
wiem, że pisanie o kolejnym cyklu i kolejnych nadziejach nic nie zmieni... ale co nam pozostało Kochana, jeśli NIE WIERZYĆ, że kiedyś nadejdzie ten dzień jak wszystkie zobaczymy 2 kreseczki...;-)
czesc wszystkim!
nadzieja umarla! zaczynam 9 cykl. bylam na to gotowa ale mimo wszystko tak mnie w sercu zakłuło jak zobaczyłam ze dostalam @![]()