reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie umiem się jakoś pogodzić i iść się bzykać... łee nie nie nie to nie dla mnie, ja zawzięta małpa wredna jestem ... o Boze za co mnie tak karzesz??? aaaaaaaaaaaa

eijf
u mnie na wykresie widocznym dla was nie pokazuje kiedy były przytulanki, nie wiem jak ale samo się tak ustawiło

reklama
Eijf przy plamieniach/krwawieniach w ciąży tempka jest cały czas wysoko, więc widać z wykresu że to nie jest prawdziwa @.

a konta na nk nie mam, jakoś nie czuję potrzeby, jak Ty z kartą kredytową- bez której z kolei ja nie mogłabym zyc :-) serio, nie wiem jak dajecie radę i nie chodzi mi o wydawanie kasy na kredyt, ale my jeździmy na wszystkie wyjazdy/wakacje/narty nie zorganizowane i do wynajęcia domu/hotelu/samochodu/promu zwykle potrzebna jest karta kredytowa, innej opcji często nie ma.

nie umiem się jakoś pogodzić i iść się bzykać... łee nie nie nie to nie dla mnie, ja zawzięta małpa wredna jestem ... o Boze za co mnie tak karzesz??? aaaaaaaaaaaa

eijf
u mnie na wykresie widocznym dla was nie pokazuje kiedy były przytulanki, nie wiem jak ale samo się tak ustawiło
a ogladalas kiedys przyjaciol?jak sie poklocili ale ona miala owulacje i udawala ze wszystko ok:) a po fakcie znow kontynuacja klotni:) uwialbiam "Friends">mam cale pudlo i moge ogladac w nieskonczonosc.Z tym ze u nich nie wygladalo to potem najlepiej jesli o plodnosc chodzi...

Eijf przy plamieniach/krwawieniach w ciąży tempka jest cały czas wysoko, więc widać z wykresu że to nie jest prawdziwa @.

a konta na nk nie mam, jakoś nie czuję potrzeby, jak Ty z kartą kredytową- bez której z kolei ja nie mogłabym zyc :-) serio, nie wiem jak dajecie radę i nie chodzi mi o wydawanie kasy na kredyt, ale my jeździmy na wszystkie wyjazdy/wakacje/narty nie zorganizowane i do wynajęcia domu/hotelu/samochodu/promu zwykle potrzebna jest karta kredytowa, innej opcji często nie ma.
No wiem wiem,np. w afryce tez zeby wynajac samochod trzeba bylo miec karte.No i moj wtedy bierze chyba tymczasowa czy jak.sama nawet nie wiem.W sumie do tej pory wszedzie moglismy placic takimi naszymi kartami z banku...Nawet w chinach mozna bylo pieniadze wybrac z automatu.Na ogol moj jest na "nie" jesli chodzi o karte kredytowa.A ja nigdy nie odczuwalam jej braku.no moze dawno temu kiedy nie mozna bylo wiekszosci rzeczy przez internet kupic bez niej.Dzis juz tak.No a kazde wakacje rezerwujemy przewaznie jeszcze w nl i tez normalna karta sie placi.ah,jak naprawde trzeba bedzie to sie zrobi

tak tez myslalam z ta temperatura i @.
i nawet facebooka nie masz?to takie niedzisiejsze;;-)

nie mam facebooka Eijf, mój stary ma świra na punkcie bezpieczeństwa w sieci (zawodowe skrzywienie), jakbym umieściła w necie zdjęcie naszego dziecka to chyba by mnie zabił :-)
wiesz, każdy ma jakiegoś bzika :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry