reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie kobiety po weekendzie!!!Ależ się u mnie działo..:-(byłam z moim synkiem na pogotowiu i w szpitalu na usg klatki piersiowej....i co się okazało...bezobjawowe zapalenie oskrzeli:-(:szok::no::shocked2:....naszczeście nie musiał zostać w szpitalu,ale dzisiaj jesteśmy razem w domku....
Agniesiar ja ci nie pomogę,bo się na tym nie znam...niestety...ale czekam na wieści od gina!! u mnie też ta tempka jakoś tak skacze w tą i spowrotem....czy to normalne?

Jagodka zdrowka zdrowka dla maluszka:tak: z tego co wiem a mam nadzieje, ze sie nie myle to skaczaca tempka przed owu to skaczaca prolaktyna:sorry:

Rudka pisala ze byla u lekarza i fasolki nie ma:-(:-(:-(.

Agniesiar u mnie w tamtym cyklu tak tempka skakala przed owu i nie weim co to bylo nawet Emma nie wiedziala co i jak, takze pewnie od czasu do czasu cyrki sie robia z niczego:sorry::sorry::sorry:

U mnie tempka sie pnie a ja wczoraj zasnelam i nic nie podzilalalismy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: teraz jestem zla na siebie:sorry::sorry::sorry:

reklama
jagodka - bardzo mi przykro z powodu malucha, mam nadzieję, ze już terza to zacznie Ci zdrowieć - Zdrówka!

Noukie - twój wykres to ładnie wygląda, no no!!!
Dziś powalczcie- a nóż widelec!

czesc kobietki
mam do was pytanie jestem przed @ biore duphaston i chyba mnie dopadl grzybek i tu moje pytanie czy moge wziasc dopochwowo clotrimazol 500g ?
sorki ze tu pisze ale tu jest was duzo i byc moze szybciej uzyskam jakas porade
zgory dziekuje i pozdrawiam

Moim zdaniem możesz jak najbardziej - z tego co widzę to sie niestety nie udało więc nic nie zaszkodzisz, ale zawsze lapiej udać sie do lekarza!

Jagodka zdrowka zdrowka dla maluszka:tak: z tego co wiem a mam nadzieje, ze sie nie myle to skaczaca tempka przed owu to skaczaca prolaktyna:sorry:

Rudka pisala ze byla u lekarza i fasolki nie ma:-(:-(:-(.

Agniesiar u mnie w tamtym cyklu tak tempka skakala przed owu i nie weim co to bylo nawet Emma nie wiedziala co i jak, takze pewnie od czasu do czasu cyrki sie robia z niczego:sorry::sorry::sorry:

U mnie tempka sie pnie a ja wczoraj zasnelam i nic nie podzilalalismy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: teraz jestem zla na siebie:sorry::sorry::sorry:
nie przejmuj się często jest tak że owu jest przed skokiem wiec może nic straconego

Noukie - twój wykres to ładnie wygląda, no no!!!
Dziś powalczcie- a nóż widelec!

Powalczymy ale zla jestem ze wczoraj odpuscilam ale ja tylko glowe do poduszki i odplynelam z ksiazka w reku M chyba tez:sorry::sorry::sorry:

Agniesiar a Ty masz termometr z jednym miejscem po przecinku nie chcesz kupic sobie tego dokladnego ja kupilam na allegro za 11 zloty i jest super, Emma go polecala:sorry: a dokladnie mierzy i wtedy lepiej wychwycic co i jak:sorry: jak chcesz wrzuce Ci linka;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry