reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no i możliwe że masz racje:) nie mowie ze nie.
Ja sie tak nie znam bo to pierwszy cykl jak wogole mierze temperature...:sorry:

Pozdrówki!!!:happy:

Ja też nie jestem ekspertem, też się ciągle uczę -ale troszkę poczytałam (i tak jak zaznaczyłam tak mi sie tylko wydaje!)

Pamiętaj by w przyszłam - o ile będzie - choć mam nadzieję ze nie będzie- zapisywać jeszcze śluz i jak wygląda szyjka (wysokość, miękkość, i otwartość)

reklama
jagodka - z tego co widzę jutro, pojutrze twój M będzie strzelał najlepszymi żołnierzami!!!
Tylko pamiętaj, że nie możesz dopuścić do abstynęcji dłuższej niż 5 dni bo wtedy też tracą swoje właściwości, zwłaszcza pływaki!
Najlepsze są 3-4 dniowe!!!

Aha..ty moja kochana strażniczko....to ja mam już takie uczucie wilgotności...i mam taką ochotę na seks...że mogłabym eksplodować :-D

Ja też nie jestem ekspertem, też się ciągle uczę -ale troszkę poczytałam (i tak jak zaznaczyłam tak mi sie tylko wydaje!)

Pamiętaj by w przyszłam - o ile będzie - choć mam nadzieję ze nie będzie- zapisywać jeszcze śluz i jak wygląda szyjka (wysokość, miękkość, i otwartość)
tak tylko ze ja sie tak na tym nie znam dobrze... ciezko by mi było.
No mam nadzieje że juz nie bede musiała nowego cyklu zaczynać ;)

Buziaki

p.s. każdy się uczy... i to jest dobre dla nas

Tempka i śluż to PIKUŚ przy wyglądzie szyjki!!! mogę stwierdzic tylko czy jest wysoko czy nisko,a reszta????? to czarna magia....co znaczy miękkość i otwratość...:-D:szok::shocked2::eek:

Za jakiś czas zaczniesz rozróżniać - na początku jest twardsza - taka jak czubek nosa

Potem jest mięciutka jak nap. ciasto drożdżowe jak wygniatasz:eek:

Bardziej tego przybliżyć nie umiem!!!

A jeśli chodzi o toczy jest otwarta czy zamknieta - to też jest proste - jak włożysz paluszek głęboko to zobaczysz czy na samej górze jest ciasno czy już może nie ma oporów i se możesz pomachać paluszkiem :-)

Może Cię troszkę pociesze Kinga ja też tej szyjki badać nie umiem, nie wiem keidy nisko kiedy wysoko i jak to jest z otwartą i zamkniętą!!
To jesteśmy już dwie niewiedzące:-):-)

tak tylko ze ja sie tak na tym nie znam dobrze... ciezko by mi było.
No mam nadzieje że juz nie bede musiała nowego cyklu zaczynać ;)

Buziaki

p.s. każdy się uczy... i to jest dobre dla nas

Początek zawsze jest najtrudniejszy - i tak jesteś mądrzejsza o de mnie ja zaczęłam sie obserwować po 3 latach bez efektów (owszem latałam do lekarza, badania też robiłam)!!!

Ostatnia edycja:
A jeśli chodzi o toczy jest otwarta czy zamknieta - to też jest proste - jak włożysz paluszek głęboko to zobaczysz czy na samej górze jest ciasno czy już może nie ma oporów i se możesz pomachać paluszkiem :-)

hmm....

Za jakiś czas zaczniesz rozróżniać - na początku jest twardsza - taka jak czubek nosa
Potem jest mięciutka jak nap. ciasto drożdżowe jak wygniatasz:eek:
Bardziej tego przybliżyć nie umiem!!!

hmmm...

Początek zawsze jest najtrudniejszy - i tak jesteś mądrzejsza o de mnie ja zaczęłam sie obserwować po 3 latach bez efektów (owszem latałam do lekarza, badania też robiłam)!!!

Chyba mam dużo do nauczenia,ale spoko...poobserwuje to zobaczy się....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry