reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Czesc dziewczyny, wpadam tylko napisac, ze @ dzis przylazla, za wczesnie i wogole bez sensu... jakos mi sie coraz bardziej te cykle skracaja:-( spodziewalam sie jej dopiero jutro:-(malpiszon jeden:-(
Wogole musze odetchnac troche od tego ciaglego myslenia o dziecku bo chyba zwariuje w koncu :-(

reklama
Czesc dziewczyny, wpadam tylko napisac, ze @ dzis przylazla, za wczesnie i wogole bez sensu... jakos mi sie coraz bardziej te cykle skracaja:-( spodziewalam sie jej dopiero jutro:-(malpiszon jeden:-(
Wogole musze odetchnac troche od tego ciaglego myslenia o dziecku bo chyba zwariuje w koncu :-(

Bardzo mi przykro....wredna @....i po co ona ? Głowa do góry słonko!!!

dziewczyny to moj wykresik co prawda na kartce i mało wyraznie ale cos tam orientacyjnie widac, luknijcie co...

owu była raczej w 13d.c. ale nie jestem na 100% pewna:sorry:

no tak heh 30dni!
śluzów nie zapisywałam... tylko temperatura.
a śluz płodny miałam 12-13d.c. tyle wiem bo to było wyczuwalne i widoczne na bieliznie

reklama
no tak heh 30dni!
śluzów nie zapisywałam... tylko temperatura.
a śluz płodny miałam 12-13d.c. tyle wiem bo to było wyczuwalne i widoczne na bieliznie

Jeżeli masz cykle 30dniowe to jest bardzo mało prawdopodobne by owulacja była w 13 dc. (a nawet prawie niemozliwe)

Skoro masz cykle 30 dniowe to ja obstawiam albo na 15dc., albo niestety dopiero na 17dc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry