• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
do pozytywnego to mu jeszcze brakuje, druga kreska widoczna, ale to jescze nie to, u mnie z reguły owulację zapowiada test, w którym dwie kreski są tego samego koloru,a nawet ta testowa lekko, leciutko jaśniejsza, w dniu owulacji, druga kreska o wiele bardziej widoczna, tak by najmniej było do tej pory
szkoda, że tempki nie mierzę, ale synek często mnie woła w nocy, i tak sobię biegam, więc pewnie pomiary by mnie tylko myliły

Hey, hey... ja już miałam dzisiaj chwilę zwątpienia...:zawstydzona/y:
Ja Ci dam chwile zwątpienia... Uszy do góry i proszę się usmiechać :)
:-) Wszystko będzie ok :tak:

;-):-D no uśmiecham się uśmiecham... dobrze, że kupiłam sobie jakis filmik to dzisiaj wieczorkiem obejrzę... jutro piąteczek to zawsze sie coś znajdzie do roboty... a weekendzik sam w sobie jest przyjemny... no i sądny poniedziałek...:szok:

To masz co robić wieczorkiem :tak::-) Sama z chęcią pooglądałabym sobie jakąś fajną komedię albo film akcji... Ja teraz siedzę w pracy i nic nie robię... nie mam ochoty :-( Z chęcią poszłabym do domku i położyła się do łóżka... ehhhh

Ja teżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż... chcę do domu... do łóżka... do misia!!!!;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry