reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czesc kobitki:)
witam nowe staraczki kwietnióweczki:-):-):-)

wiecie co? nadal mi temperatura nie wzrosla, juz nie wiem co mam o tym mysleć:baffled: kurcze :-(
mozecie sobie zerknać na mój wykres poniżej,
eijf moze ty widziałas na ff jak to jest z tym śluzem, czy ktos miał śluz i ból jak na owulacje bez wzrostu temki?? albo wzrost temki w durzej odległosci od śluzu i bólów, bo ja juz nic z tego nie rozumiem:confused2:
nie pamietam juz,tam sa setki wykresow.no ale wiem ze niektore mialy bardzo pozno owulacje.skoro sluz plodny (zakladam) masz i bole owulacyjne to moze ona sie dopiero pojawi?A nie chcesz zastosowac testow owulacyjnych skoro nie jestes pewna?

reklama
ile sie płaci?

za 3 miesiące 33 zł, ja własie sie zastanawiam czy wykupić

no chyba nie mam innego wyjścia.. zresztą mam nadzieję ,ze ta malpa @ nie przyjdzie przez baaaaardzo długo:-) i miałabym od razu piękny prezent dla męża na 1 rocznice ślubu heh bo póki co nie mam żadnego pomyslu..

ja własnie też liczyłam na taki prezen na naszą 3 rocznice ale chyba nici z tego
tobie zycze powodzenia:tak::-)

Dziewczyny ale Wy drukujecie.

No mellisa owulki to raczej jeszcze nie miałas
Eijf czyli @ sie nie rozkreca?moze to jednak to implantacyjne.Testuj jutro!!!

U mnie bez zmian @ nie ma,bole są ale jak troche pochodzę, przewaznie wieczorem takie ćmienie mam.A do tego wyskoczylo mi na twarzy chyba z milion syfków!!!!!!! Boże przed @ zawsze sie jakies pojawiały ale 2 góra 3 a teraz chyba z 30!!!Nie mam sklonnosci do trądziku a tutaj takie coś!Przed spodziewana @ wyskoczyly mi 2 ale posmarowalam i przeszly.A te sa jakies takie inne,dziwne:baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry:

nie pamietam juz,tam sa setki wykresow.no ale wiem ze niektore mialy bardzo pozno owulacje.skoro sluz plodny (zakladam) masz i bole owulacyjne to moze ona sie dopiero pojawi?A nie chcesz zastosowac testow owulacyjnych skoro nie jestes pewna?

tak sluz płodny miałam 8, 9 dni temu a ostatni bodajże 6 dni temu, testy zrobiłam 3 zaraz jak sie sluz pojawił, wyszły negatywne, i nie mam wiecej, wszytkie wytraciłam....

reklama
Dziewczyny, która z was ma konto na FertilityFriend?? mogłaby mnie któraś zaprosić? mój e mail alicjas0909@op.pl.

Jak próbuje się logować mam komunikat

"Unfortunately your request for membership could not be processed favorably at this time.

If you have a friend who is already a member you may want to ask her to invite you using the FertilityFriend.com's referral program."

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry