reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam pora wieczorową;-);-)

Wpadłam,zeby wam powiedzieć ,że może jutro zrobię ten test jesli moja tempka bedzie nadal wysoko.Chyba bede mieć okazje być w mieście to kupie w markecie albo w aptece 24h.A jak nie to może narzeczony mi kupi.

Trzymam kciuki za Was dziewczyny!!

Ja zaraz wskocze do wanny a potem Maraton z doktorem Haousem:-)

Kurcze ja cieplej wodzie też nie wiedzialam. Myslalam ze tylko facet ma nie przegrzewac okolic intymnych.
Hmmm... ja uwielbiam bardzo gorące kąpiele... właściwie kilka razy w tygodniu takie sobie robię :baffled: ups... :sorry: Miałam z nich zrezygnować, bo zwiększają ryzyko powstania żylaków, a ja mam ku temu tendencje... ale nie potrafiłam się powstrzymać. Teraz w takim razie mam kolejny powód... spróbuję się odzwyczaić...
Ale w jaki sposób to szkodzi kobiecie?

wróciłam!!!
ile tutaj się działo ohoho:tak:
przede wszystiim witam nowe koleżanki - martilla, nadziejka, ewcia czujcie się jak u siebie :-)
mazia jesteś moim wzorem w czekaniu na testa, ja też dopiero po ostatnim z ostatnich terminie zrobię test :tak:i czuję u Ciebie fasolkę, ale Ci to powtarzamy z Marlenką od początku (i nie tylko my :-p)
melissa, koniecznie czekaj na skok (3 wyższe tempki), dopóki ich nie ma - działaj bo nie znasz dnia ani godziny owulki!!!
dziewczyny, które mają plamienia - wiecie, że to nie musi oznaczać @, moze implantacja, może taki niby-okres na początku ciąży?? Nie traćcie nadziei, dopóki krwawienie się nie rozkręci.
u mnie- od czasu do czasu kłuje ten mój lewy jajnik, brzuch ćmi jak na @ czyli po staremu. czekam. Jutro pierwszy mój termin na @... ciekawe, jaka będzie rankiem tempka...

mmm...
nie trać nadziei ! jak ktoraś już wcześniej powiedziala "dopóki nie ma @ piłka jest w grze!"
tak więc ja trzymam kciuki bardzo za was wszystkie w końcu napewno się uda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry