Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z przyjemnością zatestowalabym w rocznicę , ktora wypada 2 sierpnia czyli za tydzień w niedziele, ale to stanowczo za wcześnie... a szkoda, trzymam kciuki za dwie krechy!ja też mam taką nadzieję ,, zresztą w rocznicę testuję
z przyjemnością zatestowalabym w rocznicę , ktora wypada 2 sierpnia czyli za tydzień w niedziele, ale to stanowczo za wcześnie... a szkoda, trzymam kciuki za dwie krechy!
Ale z tego co widze po pozytywnym tescie miala krwawienie wiec obstawiam, ze byla to ciaza biochemiczna.p.s.zobacz sobie npo na drugi wykres. Fertility Friend OnLine Chart Gallery patrzac na temperature wyglada to beznadziejnie a jednak sie udalo
Hmmm... ja uwielbiam bardzo gorące kąpiele... właściwie kilka razy w tygodniu takie sobie robięKurcze ja cieplej wodzie też nie wiedzialam. Myslalam ze tylko facet ma nie przegrzewac okolic intymnych.
ups...
Miałam z nich zrezygnować, bo zwiększają ryzyko powstania żylaków, a ja mam ku temu tendencje... ale nie potrafiłam się powstrzymać. Teraz w takim razie mam kolejny powód... spróbuję się odzwyczaić... 
i czuję u Ciebie fasolkę, ale Ci to powtarzamy z Marlenką od początku (i nie tylko my
)dzięki za milutkie powitanie :-)przede wszystiim witam nowe koleżanki - martilla, nadziejka, ewcia czujcie się jak u siebie :-)
zielona poczytaj o krwawieniu po cyklu bezowulacyjnym.podobno @ nie jest taka sama.gdzies tak czytalamboże, nie zerkałam ty niecałe 3 godziny i tyle stron nasmarowane, że szok:-)u mnie nadal plamienie tylko...