mmm...
Fanka BB :)
wiem tylko od paru dni mam dołammm...
nie trać nadziei ! jak ktoraś już wcześniej powiedziala "dopóki nie ma @ piłka jest w grze!"
tak więc ja trzymam kciuki bardzo za was wszystkie w końcu napewno się uda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiem tylko od paru dni mam dołammm...
nie trać nadziei ! jak ktoraś już wcześniej powiedziala "dopóki nie ma @ piłka jest w grze!"
tak więc ja trzymam kciuki bardzo za was wszystkie w końcu napewno się uda
nie ty jedna.ja juz dzis mialam krew ze sluzem i czuje teraz jak @ zbliza sie wielkimi krokami...wiem tylko od paru dni mam doła

.Umowilam sie z moim ze jutro przyjedzie do mnie,i mowie mu kup u Was test bo mieszka w miescie.U niego kosztuje bobo 8 zl a u nas 13,poza tym mialabym juz jutro.Ale on nie ,ze to takie babskie,ze sie wstydzi,ze jak ona sie zacznie go cos pyta to co on odpowie.Normalnie zabic to za mało.Lecę do tej wanny 
może to mnie zrelaksuje!o matko jak pomysle ze ja wydaje za jeden test ok 10 e...Chyba zrobie zapas jak bede w polsce.Mowię Wam Faceci są daremni.Jednak jutro nie bede miala tego testu.Umowilam sie z moim ze jutro przyjedzie do mnie,i mowie mu kup u Was test bo mieszka w miescie.U niego kosztuje bobo 8 zl a u nas 13,poza tym mialabym juz jutro.Ale on nie ,ze to takie babskie,ze sie wstydzi,ze jak ona sie zacznie go cos pyta to co on odpowie.Normalnie zabic to za mało.Lecę do tej wanny
może to mnie zrelaksuje!