biedroneczka1980
Fanka BB :)
Agniesiar a jak tam u Ciebie??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agniesiar a jak tam u Ciebie??
Oj takbiedroneczkla z tego co widzę ty też 8dpo. wiec chyba razem będziemy testować jeśli nie nadejdzie@
, trzymam kciuki by nie przyszla ta wredna@A kiedy mialas ostatnia @??cześć dziewczyny!!
u mnie bez zmian, jutro idę do lekarza! Myślicie ze w 4 tygodniu ciąży to coś lekarz może już stwierdzić!!! bo nie byłam na beta!! (jutro pójdę) tylko się opieram na wynikach tych 2 zrobionych testó!!
Agniesiar, bardzo mnie ucieszył Twój optymizm!! Tak trzymać !!!
cześć dziewczyny!!
u mnie bez zmian, jutro idę do lekarza! Myślicie ze w 4 tygodniu ciąży to coś lekarz może już stwierdzić!!! bo nie byłam na beta!! (jutro pójdę) tylko się opieram na wynikach tych 2 zrobionych testó!!
Agniesiar, bardzo mnie ucieszył Twój optymizm!! Tak trzymać !!!
Oj tak, trzymam kciuki by nie przyszla ta wredna@
Mam taka nadzieje. Obyśmy obie zobaczyly. Bo tak sobie myslalam ze jak do konca roku nic mi nie wyjdzie to moze bedzie mi pora zrobic wiecej badan:-(Ja też bedę trzymała kciuki - może któraś z nas zobaczy te upragnine kreseczki!!!
Mam taka nadzieje. Obyśmy obie zobaczyly. Bo tak sobie myslalam ze jak do konca roku nic nie wyjdzie to moze bedzie mi pora zrobic wiecej badan:-(