reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dobrze Noukie, ze przejęłaś ta lsite, bo ja sie zupełnie pogubiłam...
Kurde jeszcze tak fatalnie się dzisiaj czuję...:baffled:
normalnie gardło mnie boli, jestem rozpalona, mam kaszel... normalnie nie wiem skąd jakiegoś dżinksa podłapałam...

Nie Marzi to Ty jestes naszym moderatorem listy;-) ja tylko pomagam:cool2:

chyba tak fatalnie się czuję :(

Oj to zdrowka dziewczyny trzymajcie sie cieplutko;-)

Ja juz jestem w domku :-):tak: Wracajac do domku widzialam jedna laske z duzym brzuszkiem... ale chyba ona nie jest zbyt madra... szla w rozpietej kurtce a pod spodem miala jakas biala bluzke przeswitujaca i bylo widac jej cialo... nie rozumiem takich osob ... zamiast dbac o swoje zdrowie to lata z brzuchem na wierzchu gdy jest tak zimno...grrrr Ostatnio sporo widze takich dziewczyn... nawet w sobote widzialam laske w kurtce ( oczywiscie rozpietej ) i koszulce ktora zakrywala jej tylko pol brzucha... smutny to jest widok...bo tak sobie mysle ze skoro teraz nie dba o maluszka to co bedzie jak sie urodzi... Nie wiem czy popieracie mnie w tym temacie ale dla mnie to koszmar...

Rozumiem rozpietą kurtkę przy bardzo dużym nie mieszczącym się brzuchu,ale za to ciepło ubrana,ale żeby tak sobie bimbać i na pół nago chodzić....oj oj to nie!!

Ja juz jestem w domku :-):tak: Wracajac do domku widzialam jedna laske z duzym brzuszkiem... ale chyba ona nie jest zbyt madra... szla w rozpietej kurtce a pod spodem miala jakas biala bluzke przeswitujaca i bylo widac jej cialo... nie rozumiem takich osob ... zamiast dbac o swoje zdrowie to lata z brzuchem na wierzchu gdy jest tak zimno...grrrr Ostatnio sporo widze takich dziewczyn... nawet w sobote widzialam laske w kurtce ( oczywiscie rozpietej ) i koszulce ktora zakrywala jej tylko pol brzucha... smutny to jest widok...bo tak sobie mysle ze skoro teraz nie dba o maluszka to co bedzie jak sie urodzi... Nie wiem czy popieracie mnie w tym temacie ale dla mnie to koszmar...

Też takie często widuję...:-(
Tragedia jakaś... zero pomyślunku...

reklama
Czesc Wam Kobitki :)

Pierwsze co to sie pochwale że nadal nie ma @ a dzis to juz 30dc :), ale nie zapeszam hehe bo od czasu do czasu mam takie uczucie jakby juz miała sie zacząc@ ehh

A moja koleżanka ktora jest w 8 mies.ciazy chodzi rozpieta, ale ubrana w cieply sweterek-i tak to można...czasami spotykam takie "dresiary" w krotkich kurteczkach z plecami i polowa brzucha na wierzchu ehh żle mi sie takie kojarzą...

ps:nie mam nic do dziewczyn ktore chodzą w dresie:blink:, ale wiecie...

Dobra ide cos zjesc bo az nie mogę wytrzymać ;)

Do zobaczenia później :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry