reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja też obmyślałam sobie jak mu to powiedzieć i wymyśliłam , że kupię książke " I Ty możesz zostać supertatą!" i włoże razem z pozytywnym testem do torby i mu dam:-) tyle ,że też jestem taka w gorącej wodzie kąpana i nie wiem czy wytrzymam z taką wiadomością:-)
Oj,jakbym siebie czytala!tez myslalam o ksiazce .U nas jest cos pt"kochanie,bedziesz tata".chcialam do tego male adidaski i test.No ale wiem ze gdyby mial wyjsc i wyjdzie do srody to pewnie wygadam bo nic dla siebie nie potrafie trzymac!poza tym wiem ze on ksiazki i tak nie przeczyta(nie tej!) bo ma mase pracy a poza tym jedziemy na wakacje i tyle jescze wydatkow mam.no i nawet nie mialabym czasu zeby to kupic.Jak znam siebie,od razu wypaplam

reklama
a dla mnie najgorsze jest to ze test wyszedł negatywny a @ brak, chyba juz wolalabym zeby przyszła bo i staranka byłyby wczesnej
No ale w ktorym dniu cyklu wyszedl negatywny?moze za wczesnie?No a jesli to nie ciaza to tez wolalabym @ szybciej,by szybciej kolejne starania rozpoczac.w moim przypadku to wazne bo potem do rodziny jade i ze staraniami byloby trudniej...

Oj,jakbym siebie czytala!tez myslalam o ksiazce .U nas jest cos pt"kochanie,bedziesz tata".chcialam do tego male adidaski i test.No ale wiem ze gdyby mial wyjsc i wyjdzie do srody to pewnie wygadam bo nic dla siebie nie potrafie trzymac!poza tym wiem ze on ksiazki i tak nie przeczyta(nie tej!) bo ma mase pracy a poza tym jedziemy na wakacje i tyle jescze wydatkow mam.no i nawet nie mialabym czasu zeby to kupic.Jak znam siebie,od razu wypaplam
jak jedziecie na wakacje znajdź jakieś fajne miejsce i porę żeby mu powiedzieć

a to dokładnie jakbym czytała siebie!!!:-D:-D:-D:-D

ja dzisiaj na forum tylko z doskoku jestem...brzuch nadal nie boli, krwawię, w sumie bardziej plamię niż krwawię, jakieś dziwactwo mnie dopadło:confused2::eek:mierzę tempkę, żeby przypadkiem w trakcie tego pseudo krwawienia owulki nie przegapić...zobaczymy, co jutro rano pokaże termometr..
biedna.najgorsza jest ta niepewnosc.A wiem ze w PL cos takiego jak monitorowanie mozna robic?nie sprobowalabys tego?
mnie tymczasem strasznie podbrzusze i jajnik meczy(caly czas prawy.)chyba gdzies mialam nospe.Tylko czy mozna to brac jesli sie jest w ciazy(tego oczywiscie jeszcze nie wiem ale na wszelki wypadek)

biedna.najgorsza jest ta niepewnosc.A wiem ze w PL cos takiego jak monitorowanie mozna robic?nie sprobowalabys tego?
mnie tymczasem strasznie podbrzusze i jajnik meczy(caly czas prawy.)chyba gdzies mialam nospe.Tylko czy mozna to brac jesli sie jest w ciazy(tego oczywiscie jeszcze nie wiem ale na wszelki wypadek)

pewnie, że można monitorować, ale boję się, że powędruję do gina i on mnie wyśmije...powie" kobieto, przychodzisz w okres monitorować owulację"??Zobaczymy co tempka pokaże, i staramy się cały czas- nic innego nie pozostaje..

moja koleżanka brala nospe w ciący lekarka jej przepisała

chyba można w ciąży nospe, podobno jak boli to lekarze nawet polecają .
wracając do książki to nie wiem czy mój przeczyta, bo też ciągle zajęty ale wpadła mi raz w ręce i muszę przyznać ,że dość ciekawa jest:-)

reklama
a to dokładnie jakbym czytała siebie!!!:-D:-D:-D:-D
juz dzis sie powstrzymywalam zeby o tym tescie "po czasie" nie powiedziec bo cos wylazlo...Pewnie bedzie tak ze jak wyjdzie to on dowie sie tego samego dnia i to bez prezentow...No ale nie to najwazniejsze.
mmm ja na wakacje za 2 tyg jade wiec jesli teraz wyjdzie to w zyciu tyle nie wytrzymam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry